"Ретро" не дограє матч, інші результати чвертьфінальних матчів Кубка області.(Оновлюється)
Написав Administrator   
Субота, 14 квітня 2012, 15:27

hrystynivkaretro40596DSC08378

  Сьогодні свої матчі 1/8 відіграли в Кубку області.

 

     Першими з усіх команд цієї стадії змагань прописку в наступному раунді гарантували футболісти "Уманьфермаша". Програючи по ходу гри команді із Жашкова, вони виграли гру з рахунком 4:1. Ще в одному матчі вболівальники побачили доволі очікуваний результат:"Наша Ряба" переграла ФК "Тальне" - 3:1.

   Дві неймовірні закрутки вийшли в матчах за участь команд Вищої ліги чемпіонату області. В матчі "Городища" та золотоніського "Спартак-БЗК" гості святкували успіх в серії після матчевих пенальті - 3:2. І це при тому, що обидва мячі з гри в цьому протистоянні забивали на 91 та 94 хвилинах основного часу!

   А от центральний матч 1/8 - "Ретро" - "Христинівка" так і не завершився! А точніше завершився неймовірним сканадалом. Коли додатковий час спокійнісінько біг до серії пясляматчевих пенальті стався ключовий епізод цього матчу: удар Романа Поліщука потягнув голкіпер "Ретро", однак, на думку арбітрів, зафіксував м'яч страж воріт вже за їх лінією. Після чогог в знак протесту гості стадіону полишили футбольне поле. Розбір найгарячіших моментів Кубку області чекайте на нашому сайті.

ФК "Жашків" - "Уманьфермаш" 1:4

ФК "Тальне" - "Наша Ряба" 1:3

Леонід Ласкавий, директор ФК «Наша Ряба»: «Матч був непростий і ми десь до цього готувалися. В минулому сезоні команда з Тального зайняла 2-ге місце. А в цьому – у них фінансування приблизно на рівні деяких клубів Вищої ліги, тому це суперник дуже непростий. Тим більше, що перед матчем місцеві очільники клубу зробили гарне відкриття. Чимало вболівальників прийшло на футбол і господарям хотілося зробити їм подарунок. Щодо самого матчу, то більшість ігрового часу «Наша Ряба» володіла ініціативою, але «Тальне» гостро атакувало на контратаках. Одна з таких на 15-ій хвилині другого тайму дозволила господарям вийти вперед. Через десять хвилин Дранченко зрівняв рахунок. Основний час так і завершився з рахунком 1:1, в додатковому «Наша Ряба» мала дуже серйозну перевагу. В результаті два голи від нашого граючого тренера – Андрія Фощія – дозволили нам виграти. Наприкінці цього поєдинку ми виглядали значно свіжішими, ніж суперник, думаю, це пов’язано з термінами підготовки, адже ми тренуємося вже майже три місяці, в «Тального» часу було менше».

 

"Ретро" - МФК "Христинівка" 1:2 (матч )

 При рахунку 1:2 в додатковий час ФК "Ретро" полишило поле, непогоджуючись з рішенням арбітра щодо останнього взяття їх воріт. Звіт про матч. 

"Колос" - "Зоря" 0:8

 

Ігор Столовицький, головний тренер ФК «Зоря»: «Відносно легка перемога. Важко було лише до першого голу. Після того, як ми забили, в нас розв’язалися руки. До того ж сьогодні й наш суперник виглядав не кращим чином. В першому таймі вдалося забити чотири м’ячі, три з яких «колос» привіз собі сам.

Зараз наша команда набирає, помітні перші зрушення. Нам закидають, що ми провалили Кубок Першина. Так воно і є, але хочу зауважити, що завданням «Зорі» в ньому була не перемога, а перегляд новачків. Сьогодні, коли на поле виходять ті, хто братиме участь в Чемпіонаті області, картина гри зовсім інша».

 

 

ФК "Городище" - "Спартак-БЗК" 1:1; 2:3 пенальті

Звіт матчу


ВК "СК Пальміра" - ФК "Колос" 0:5


ФК "Канів" - "Шпола-ЛНЗ-Лебедин" 0:3


"Урожай" - "Ураган" 4:1

x_5a67b7f6

x_88751fbd

Автор: Руслан Медвідь

 

   В 1/4 команди відіграють по одному матчу. Жеребкування пар відбудеться на початку наступного тижня.