Чемпіоном області серед команда вищої ліги став "Хімелектробуд"
Неділя, 10 березня 2019, 14:17

100319 13

Результати, післяматчеві коментарі і звіти ігор 3 туру II етапу серед команд першої четвірки вищої ліги

 

Чемпіонат Черкаської області з футзалу, частина 1 >>>

 

 Вища ліга. II етап. 1-4 місця.

Підсумкова турнірна таблиця 

 
Команди
Матчі Премоги Нічиї Поразки Різниця мячів Очки
1 «Хімелектробуд» 3 2 1 0 8 - 2 7
2 «Наша Ряба» 3 1 2 0 8 - 2 5
3 «Колос» 3 1 0 2 4 - 10 3
4 «Карбон» 3 0 1 2 7 - 13 1

  

II етап. 3 тур. 1-4 місця. «Хімелектробуд» Черкаси - «Колос» Чорнобай – 1:0 (0:0)

Голи: Аверянов

Попередження: немає – Завгородній, Кривенко Ю., Дєєв

Зустріч, у якій перемога однієї з команд може стати «золотою», почалася активно і на високих швидкостях. Гравці уважно грають у захисті, а при атаках ведуть ретельну підготовку для того, щоб забити гол. Проте досить швидко пролітають 10 хвилин гри, а на табло нулі.

Триває тактична боротьба з багатоходовими комбінаціями, але до завершення першого тайму рахунок у зустрічі так і не змінюється.

 

100319 14

 

Після перерви черкащани намагаються взяти гру під свій контроль і їм це вдається зробити. «Колос» переходить на гру від оборони. Така тактика чорнобаївцям уже не раз давала позитивний результат. І на 15 хвилині «Хімелектробуд», після удару Кривенка Р. від неприємностей рятує спочатку одна, а потім інша стійка воріт – Соколовський на удар не встиг зреагувати. Якщо на початку тайму мячем частіше володіли черкащани, у складі який активністю відзначався Аверянов, то поступово гра перейшла на обмін атаками у пропорційній рівності. На 33 хвилині після удару Кривенко Ю. черкащан знову рятує стійка воріт.

До завершення гри залишається ще 5 хвилин і дивимось на турнірну таблицю – поки господарів матчу такий рахунок влаштовує, але при умові, що «Карбон» у наступній зустрічі переможе «Нашу Рябу». Проте на цю ситуацію має свою думку Авер’янов, який за 1 хв. 40 секунд до фінальної сирени відкриває рахунок у зустрічі – 1:0. «Колос» робить відчайдушну спробу змінити ситуацію на майданчику, але час зустрічі невпинно добігає завершення.

 

 

 

Вища ліга. II етап. 3 тур. 1-4 місця. «Карбон» Черкаси - «Наша Ряба» Катеринопіль – 2:2 (1:1)

Голи: Аджубей (2) – Погрібний, Тенжицький

Попередження: немає - Погрібний

 

100319 15

 

З огляду на склад «Карбона», у якого у на лаві запасних один гравець і обовязки голкіпера виконує Колос, то можна говорити, що до гри черкащани підійшли не в оптимальному складі, але якісному. Щодо «Нашої Ряби», за винятком дискваліфікованого Піддячого, готовність №1. Незважаючи на нерівну кількість гравців у заявках, перші 10 хвилин зустрічі пройшли при незначній ігровій перевазі катеринопільців. Але дива реакції демонструє Колос і залишає ворота «сухими».

Натомість у Єрошова роботи не так багато. Але на 14 хвилині матчу голкіперу «Нашої Ряби» все таки прийшлося виймати смугастого із сітки свої воріт: після прострілу Бабія вздовж катеринопільських воріт, Аджубею залишалося лише підставити ногу – 1:0. Після цього у черкащан було кілька моментів подвоїти перевагу у рахунку, але не пощастило. Наприкінці тайму «Нашій Рябі» вдається забити гол «у роздягальню» - 1:1.

 

100319 15

 

Другу частину зустрічі активніше почали гості, а Колоса на воротах замінили. Проте це, станом на 25 хвилину гри, ніяким чином не позначилося результативності. Так само як і спалахи активності карбонівців не мають успіху. Хоча на 30 хвилині гри Бабій міг виводити черкащан вперед, але дивом не влучив у ворота. Проте через 2 хвилини шкіряна куля все таки влетіла у ворота Єрошова. Але через хвилину Погрібному вдається зрівняти рахунок у зустрічі. На майданчику стає досить таки «гаряче». «Наша Ряба» бере тайм-аут.

До завершення зустрічі залишається ще грати чотири хвилини. Тривають нервові завершальні хвилини і секунди зустрічі, де гості інколи невиправдано б’ють по воротах опонентів здалеку. У підсумку звучить фінальна сирена, яка сигналізує, що чемпіоном Черкаської області стала команда, яка не брала участі у цій зустрічі.

 

 


 

Чемпіонат Черкаської області з футзалу, частина 3 >>>