Черкаські хортингісти з тріумфом повертаються з всеукраїнських змагань
Хортинг

 

Десятеро черкаських хортингістів представляло наш край на цих змаганнях. Всі представники Черкаської області відзначилися нагородами. У підсумку черкаська збірна здобула 18 нагород, серед яких: 3 золоті, 3 срібні та 12 бронзових медалей. За словами тренера команди та Президента Черкаської обласної федерації хортингу, Ази Шульги, на цьогорічних змаганнях черкаські спортсмени значно покращили свої результати та показали високий рівень підготовки. 

hortyngchamppoltoblasty5069873

Таким чином, нагороди чемпіонату Полтавської області вибороли такі спортсмени: 

Олександр Пилипенко здобув призові місця різного гатунку: "золото" у віковій категорії 12-13 років, у розділі "двобій" у ваговій категорії до 40 кг; "срібло" у розділі парний "показовий виступ" та "бронзу" у розділі командний "показовий виступ". В'ячеслав Черниш здобув "срібло" у категорії 10-11 років, у розділі парний "показовий виступ", Роман Адрющенко здобув "бронзу" у віковій категорії 12-13 років, у розділі парний "показовий виступ". А хортингісти Олександр Шиян, Олександр Кузьменко та Володимир Черниш вибороли бронзові нагороди у віковій категорії 10-11 років, у розділі парний "показовий виступ". 

А нагороди чемпіонату України здобули наступні хортингісти:

Повний набір медалей виборов Андрій Чеберяка, а саме: "золото" у віковій категорії 14-15 років, у розділі парний "показовий виступ", "срібло" у розділі "двобій", у ваговій категорії до 65 кг та "бронзу" у розділі командний "показовий виступ". Павло Братчук відзначився "золотом" у віковій категорії 14-15 років, у розділі у розділі парний "показовий виступ" та "бронзою" у розділі командний "показовий виступ". А спортсмени Тимур Крикля та Вадим Огілько вибороли по дві "бронзи" у віковій категорії 14-15 років та в розділах парний "показовий виступ" та командний "показовий виступ".