Результати 2-го туру Відкритого чемпіонату Черкаської області з пляжного волейболу
Пляжний волейбол

Змагання проходили у трьох категоріях: чоловіки, жінки та ветерани (віком 40+).

До Черкас завітали команди з області, а також з Києва та Чернігова. У чоловічому турнірі прийняло участь 18 команд, у жіночому - 6.


Дуже видовищним вийшов фінальний матч у чоловіків. Вже традиційно у вирішальній битві зустрілися, найкращі пляжники Черкас, Максим Булатецький у парі з Романом Романенком та молоді, додаючі у майстерності з року в рік, Роман Середа - Євген Мурований.

 

 

Незважаючи на надважкі погодні умови, було дуже спекотно, команди порадували вболівальників непоступливим протистоянням. На майданчику було гаряче як в прямому так і в переносному сенсі. З рахунком 2-1 (26-28, 21-14, 15-13) перемогу здобули більш досвідчені Булатецький та Романенко.

 

Матч за третє місце мав трошки інший характер, команди які поступаються у майстерності фіналістам і були виснажені довгою сіткою програвших, навязували один одному розмірену боротьбу, почерзі здобуваючи очки. Але в загальному підсумку у двох партіях гору взяла команда Богдана Артеменка та Дмитра Мисана, з рахунком 2-0 (21-19, 21-19) перегравши Петраша Андрія та Кравченка Івана. 5-6 місця здобули команди з Києва Кальченко - Кальченко та Чернігова Авраменко - Калеберда, за що отримати втішні грошові винагороди.

 

У змаганнях дівчат змогли взяти реванш за поразку у попередньому турі пара Леся Наумейко та Аня Ніколаєва, у фінальному матчі вони з рахунком 2-0 здолали молодих та талановитих Валерію Нудьгу та Лілію Рак. Третє місце посіли Кривунь Анастасія та Музиченко Тетяна.

 

Дуже гарно проявили себе ветерани (40+). Незважаючи на жарку погоду та поважний вік учасників, турнір зібрав багато команд. Ветерани непоступливо боролися за кожний мяч, тим самим створивши справжнє шоу для вболівальників з яскравим проявом емоцій. В результаті перші три місця розподілились так: 1 місце- Аборигени пляжу; 2 місце- Славія; 3 місце- Золотоноша.

cherkasy.volleyball.ua