У Черкасах пройшов другий етап чемпіонату області з пляжного волейболу
Пляжний волейбол
Протягом двох днів на Живчик-Арені, кращі спортсмени Черкащини змагалися за звання найсильнішої пари. Як і в першому турі Чемпіонату, перемогу в турнірі відсвяткувала пара – Романенко/Булатецький.
Сезон пляжного спорту не скидає обертів. Минулих вихідних відіграли другий етап Чемпіонату області. Більше 30 команд у трьох категоріях, протягом двох днів змагалися за перемогу в турнірі. Чоловіки грали за класичною для чемпіонату області сіткою – 24 команди по два гравці. Ветеранські ж команди грали у командах по три гравці.
Голова асоціації пляжного волейболу Черкаської області Максим Булатецький обіцяє, що організація турніру буде на такому ж високому рівні як і Чемпіонат України, що нещодавно проходив в обласному центрі:
«Понижати планку організації гри ми не маємо права, адже турніри ми проводимо на високому рівні. І ми вже привчили до цього вболівальників і, перш за все, команди. Гравцям подобається, що все організовано і вони залюбки беруть участь у цих турнірах».
Заключна частина турніру подарувала багато гостросюжетних матчів, як наприклад у грі чвертьфінальних пар Бівзюка/Кучерова та братів Гиричів, де до останнього моменту тривала напружена боротьба і до фінальної подачі трималася інтрига. Два основні сети переможця не визначили, а у третьому, пара Бівзюк/Кучеров мінімально поступилися супернику і вибула з турніру.
Після перемоги над Бівзюком і Кучеровим, яка стала для братів Гирич п’ятою, волейболісти із Кам’янки на досягнутому не зупинилися і вибороли бронзу турніру.
Перемогу ж у чемпіонаті традиційно відсвяткували Максим Булатецький та Роман Романенко, які доволі впевнено дійшли до фіналу і там обіграли київську пару Артемчук/Левченко із рахунком 2:0.