Завершився перший етап чемпіонату області з пляжного волейболу
Пляжний волейбол

Представництво на цьому турнірі було доволі широким, лише у змагання чоловіків заявилося 23 пари з Черкас, Києва та Кременчуга. Традиційно гегемонію у чоловічому турнірі правила пара Максим Булатецький – Роман Романенко, яка доволі легко дісталася до фіналу і там розібралася з парою Богдан Артеменко – Дмитро Місан. Фінал завершився з рахунком 2:0.

 

    У змаганнях жінок взяло участь 9-ть пара з Черкас та Кременчуга. А сильнішим виявився місцевий дует Лесі Наумейко та Анни Ніколаєнко. Серед ветеранів кращою була команда «Аборигени пляжу». Загалом чемпіона черкаської області визначать завдяки двом турам та фіналу турніру.

 

Максим Булатецький, голова федерації пляжного волейболу Черкаської області: «Задля того аби зіграти у фіналі командам потрібно вдало пройти два тури регулярного чемпіонату. Причому ми зробили таким чином, що участь у двох турах бажана, адже саме так можна набрати нормальну кількість рейтингових очок і убезпечитись від зустрічі з сіяним суперником на перших етапах фіналу. Окрім визначення чемпіона ми хочемо, щоб учасники зіграли якомога більше матчів».

 

volley zhinku.jpg effected

 

   Вже цього четверга на провідні волейбольні пари нашої області чекає значно іменитіший турнір. До Черкас завітає 3-й етап Чемпіонату України з пляжного волейболу. Черкащину представлятиме дві команди: Булатецький-Романенко та Середа Р. – Мурований. Наразі пара Булатецького-Романенка йде на другому місці всеукраїнського рейтингу. Вище лише зірки світового пляжного волейболу - Самодай-Попов. До речі ця пара також має взяти участь у черкаському турнірі, який триватиме з 13-го по 16-те червня. Відкриття змагань у четвер, о 15.00.