Черкащани посіли 5-6 місце на чемпіонаті України з пляжного волейболу
Пляжний волейбол
Єдина черкаська пара, яка брала участь в змаганнях: Булатецький-Романенко посіла 5-6 місце. Напередодні кримського фіналу черкасці вважалисялися одними з фаворитів змагань, але не зуміли впоратися з важкими  погодніми умовами і програли відразу дві гри завершальної стадії турніру. В півфіналі наші волейболісти поступилися титулованій парі – Бабич-Йойшер (Запоріжжя-Одеса). А вже після цього поступи парі із Запоріжжя – Гвардєєв-Худолєй. Чемпіонами України став дует із Сум та Запоріжжя – Попов-Самодай.


   До цього черкаські пляжники провели три тури в рамках чемпіонату України і нижче третього місця не опускалися. Отож розчарування Булатецького мають під собою серйозні підстави.
«Нажаль вирішальний старт нам не вдався. Ми не розраховували бути нижче четвертого місця у фіналі. В Саках ми грали при дуже сильному вітрі і не зуміли впоратися з погодніми умовами. Так лише в матчі за вихід в четвірку ми припустилися 20 невимушених помилок на подачі. Це дуже багато для позитивного результату», - зазначив Максим Булатецький.


popovsamoday2

Чемпіони України: Сергій Попов та Валерій Сомодай