Булатецький-Романенко очікувано кращі "пляжники" області
Пляжний волейбол

В змагання, які традиційно стартують на День Незалежності зареєструвалися 20 чоловічих та 9 жіночих команд. Учасники представляли м. Черкаси, Черкаську обл., Полтавську обл. та м. Київ. «Цього року турнір був достатньо презентабельний, єдине, що у фіналі ми чекали більше київських команд» - зауважую президент обласної федерації пляжного Волейболу - Максим Булатецький.


   Чемпіонат Черкаської області проходив у три етапи, по одному етапу кожного місяця, починаючи з червня. В кожному етапі визначався переможець, набираючи рейтингові очки, таким чином у фінал потрапляли за рейтингом. Тандем з найбільшою кількість очок має певні привілеї, але все мало б визначитися в заключний ігровий день. Рівень фіналу, за словами, спеціалістів – посередній, адже учасники пляжного волейболу  здебільшого гравці-аматори, а крім того, фінансування турніру здійснюється власними коштами організаторів.

 

   Та разом з тим чемпіонат Черкаської області входить в трійку кращих обласних чемпіонатів України. Організатори чемпіонату традиційно виставляють призовий фонд у розмірі п’яти тисяч гривен, крім того всі фіналісти отримають медалі, кубки та приємні сюрпризи. Головну нагороду в жіночому чемпіонату зібрала київська команда «Імперія» (Петрова-Мачернюк). Черкаське тріо Земнін-Новік-Музиченко стали переможцями в змаганнях ветеранів. А головну нагороду очікувано оформили лідери чоловічого рейтингу цих змагань: Булатецький–Романенко.

 

   Відзначимо високе четверте місце адміністратора сайту «Черкаський спорт» - Андрія Петраша!