Пара Булатецький-Романенко виграла черговий тур чемпіонату області з пляжного волейболу
Пляжний волейбол
Більше 30 команд із Черкаської, Київської та Кіровоградської областей взяли участь у баталіях на піску. Тандему Булатецький-Романенко знову не знайшлося рівних, як і в першому турі, ця пара посіла першу сходинку турнірної таблиці. На щабель вище, в порівнянні з попереднім туром, піднялися Дмитро й  Богдан Гиричі. Бронзові нагороди на цей раз дісталися парі Ковальчук-Кириленко. Серед дівчат кращими став дует Каган-Ходосовська, на другій і третій сходинці опинилися відповідно пари Мочернюк-Негрибецька, Гайдученко-Тененика. Боротьба ветеранів пляжного волейболу завершилася з такими результатами: 1 місце – Зімнін-Новік-Музиченко, 2 – Корчан-Пікуль-Торгало, 3 місце – Кувакін-Гержов-Тєрпєлов. За чудову гру чоловіки та жінки, окрім медалей, отримали для заохочення ще й грошову винагороду.

 

Роман Романенко, про фінальну гру з братами Гіричами: “З цими хлопцями в фіналі ми граємо не вперше. Однак минулі роки обіграти їх було легше. В цьому році супротив став значно сильнішим. Та незважаючи на це, виграти було не важко”.


Максим Булатецький: “Чемпіонат проходить в три етапи, кожен з етапів відбувається раз у місяць, задля того, аби спортсмени мали чимало часу для підготовки. Фінал змагань відбудеться 24 серпня. Кожного року учасників більшає, радує й те, що цьогоріч активізувалися жіночі команди”.