Волейболістки Степанецької ОТГ стали чемпіонками Канівщини з пляжного волейболу
Пляжний волейбол

22 вересня 2018 року на волейбольних майданчиках на стадіоні ЗОШ № 4 м. Канів проведено відкритий Чемпіонат Канівського району з пляжного волейболу серед жіночих команд. В змаганнях приймали участь 8 пар: Говоренко Естер та Крикун Анастасія (с. Таганча), Петриченко Мирослава та Кульшай Ярослава (Степанецька ОТГ), Скопець Яна (Ліплявська ОТГ) та Драгоненко Юлія (с. Литвинець), команда з м. Обухів у складі Брусенцової Ілони, Домалевської Алевтини, команди з м. Канів: Вакула Юлія та Нікітіна Софія, Лихошерста Юлія та Мазуркевич Влада, Швайка Марина та Кравченко Ліза, Павлюк Маргарита та Лисак Анна.

Команди було розподілено на дві підгрупи. Пари, які в підгрупах зайняли 1 та 2 місця у фіналі зіграли по «коловій системі». За результатами змагань 3 місце зайняла пара Павлюк Маргарита та Лисак Анна, 2 місце посіла пара Швайка Марина та Кравченко Ліза. 1 місце виборола пара Петриченко Мирослава та Кульшай Ярослава. Учасники команди-переможця та призерів нагороджені медалями, грамотами. Змагання обслуговувала команда арбітрів у складі Колінько Юрія та Галушки Галини.

Організатори вдячні адміністрації ЗОШ № 4 за надані та належно облаштовані майданчики для змагань, а учасникам - за видовищні та цікаві ігри.

За інформацією Канівського районного

фізкультурно-оздоровчого клубу "Колос"