Кубок мера залишився вдома
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 26 березня 2012, 17:32

00110663_n7

   Головний міський трофей вибороли танцівники з Черкас. Кубок міського голови Черкас Сергія Одарича у цьому році таки залишився вдома. Неабияких зусиль для цього доклав черкаський колектив «Лілея», який оформив перемогу у цьогорічних змаганнях. Головним суперником «Лілеї» став київський колектив «Данс Центр». Переможців визначали за більшу кількість призових місць у рейтингових категоріях, яких у цьому році було 12-ть. Попри надзвичайно запекле танцювальне протистояння черкащан та киян, останні таки поступилися господарям паркету. У результаті, за загальними підсумками «Лілея» перемогла «Данс Центр» із перевагою в одне перше місце.
   «Ціною перемоги черкащан стало одне перше місце. Боротьба тривала справді запекла, було дуже напружене протистояння. Проте, трофей цього року таки вдалося лишити вдома у Черкасах. Загалом змагання справді пройшли на «ура». Дехто покидав наше місто абсолютно змінивши про нього думку. Багато хто почав називати Черкаси столицею танцю», – ділиться Ігор Добрянський, організатор змагань, керівник ТСК «Жемчуг».
    Як ми повідомляли раніше, у минулому році Кубок міського голови Сергія Одарича вибороли танцівники із Севастополя. Загалом, у цьому році, позмагатися за жаданний трофей до Черкас завітало близько 300 пар із восьми міст України.