Пас: після 25-го та 27-го турів
Написав Максим Гаптар   
Середа, 30 квітня 2014, 11:04
30042014tanchik68867
Традиційний огляд виступів черкаський футболістів за різні вітчизняні клуби пропонуємо вашій увазі.
 
Прем’єр-ліга
«Севастополь» розписав мирову з «Іллічівцем»
У рамках 27-го туру футболісти «Севастополя» завітали до «Іллічівця», де обидва суперники переможця не виявили. До уваги черкаських уболівальників, повний матч у цій грі провели Олександр Жабокрицький та Володимир Танчик. Стосовно останнього, то черкаський футболіст ще в минулому турі дав привів порадіти за себе. Минулого тижня Танчик забив дебютний гол у Прем’єр-лізі. Окрім цього Володимир заробив ще й пенальті в тому матчі. Цей успіх дозволив молодому півзахиснику потрапити до символічної збірної туру. У турнірній таблиці «Севастополь» лишається на 10-ій позиції.

30042014tanchik68855 

30042014petriyak21955«Зоря» долає «Говерлу»
Луганська «Зоря» набрала не поганий хід у чемпіонаті. Нині колектив має вже шести матчеву безпрограшну серію. Власне шостий поєдинок у цій серії припав на зустріч із «Говерлою». Протягом усього матчі луганчани володіли ініціативою, проте втілити свою перевагу у голи зуміли лише наприкінці матчу. На 84-ій хвилині перемогу своїй команді подарував Малиновський. Смілянський футболіст Іван Петряк вийшов на поле на початку другого тайму, й працьовито дограв до кінця зустрічі. У підсумку перемога залишає «Зорю» на шостій позиції у чемпіонаті.

 

Перша ліга
«Олімпік» грає в нічию, проте продовжує впевнено лідирувати
За п’ять турів до завершення чемпіонату донецький «Олімпік» на 10 очок випереджає найближчих переслідувачів. Тому нині складно уявити, що зможе завадити цій симпатичній команді вийти до Прем’єр-ліги. Втім команда продовжує свій впевнений виступ у першості. В останньому турі команда на виїзді зустрічалася з МФК «Миколаїв». Цей матч завершився нічиєю 1 : 1. Гарний поєдинок провів Максим Драченко, котрий як розпочинав атаки своєї команди, так і завершував. Власне універсал «Олімпіка» мав кілька чудових моментів забити головою, проте йому не щастило.

 

«Десна» впевнено проходить «Буковину»
Чернігівська «Десна» взимку стала ближче до Черкас. Команду поповнило відразу два черкаські футболісти: Антон Крамар із «Севастополя» та Віталій Грицай зі «Сталі». Перший відразу зайняв місце у стартовому складі, натомість Грицай продовжив свою гру на замінах. Хоча у Чернігові уродженець Городища став більше з’являтися на полі. У матчі з «Буковиною», який «Десна» виграла з рахунком 3 : 0, Антон Крамар провів на полі всі 90 хвилин, а Грицай участі не брав. У чемпіонаті «Десна» посідає шосту позицію.

30042014drachenkoSC 4047 

ФК «Полтава» впевнено переграла «Нафтовик»
У черговому турі першої ліги ФК «Полтава» завітала в гості до Охтирки, де без особливих труднощів переграла місцевий «Нафтовик». Ця перемога є вкрай важливою для полтавчан, адже з огляду на невдачу «Ниви», команда впритул наблизилася до четвертої сходинки. Уманчанин Антон Шевчук провів весь матч на полі, й був активним.