Пас: фінішувало перше коло вітчизняних чемпіонатів
Написав Максим Гаптар   
Середа, 04 грудня 2013, 09:50
passend1kolo1044-photo vote
Осіння частина вітчизняних футбольних чемпіонатів завершилася. До вашої уваги звіт про останні матчі команд черкащан.
 

 

Прем’єр-ліга
«Севастополь» поступається «Динамо»
Останній тур першого кола «Севастополь» проводив удома. У Крим завітали футболісти «Динамо». Після поразки від «Генка», кияни зіткнулися з труднощами з боку «Севастополя», однак таки добули перемогу.
Стосовно кримчан, то в складі команди серед черкащан на полі з’явився лиш Антон Крамар. Смілянин отримав трохи більше 10-ти хвилин часу, проте не встиг нічим відзначитися. Також слід відзначити появу на лаві запасних Володимира Танчика, адже цей футболіст майже весь сезон не потрапляв навіть до заявки.
«Севастополь» поступається, й завершує перше коло на 11-ій позиції. Також поки не відомо, яка доля чекає «Севастополь» надалі. Як відомо, у клубі існує чимала заборгованість перед футболістами, адже основний і інвестор відмовився фінансувати команду.

 

«Зоря» перемогою завершує коло
В останньому матчі першого кола футболісти «Зорі» на власному полі приймали «Дніпро». Міцний дніпропетровський колектив не зумів нав’язати боротьбу луганчанам, котрі здобули ефектну перемогу з рахунком 3 : 0. Молодий смілянський футболіст Іван Петряк не потрапив у заявку на матч.
Таким чином, на перерву «Зоря» йде з хорошим настроєм. Після першого кола луганчани посідають 7-му сходинку у турнірній таблиці.

 

Друга ліга
«Шахтар-3» перемагає «Реал»
Третя команда донецького «Шахтаря», за яку виступає черкаський футболіст Дмитро Білоног, перемогою завершила осінню частину чемпіонату. На власному полі «Шахтар-3» переграв овідіопольську «Реал Фарму». Примітно, що Білоног вийшов у старті матчу й відкрив рахунок у зустрічі. Далі команда забила ще один гол й у підсумку здобула перемогу – 2 : 0.
У другій лізі «Шахтар-3» перебуває на екваторі турнірної таблиці, а саме, на 10-му рядку.

 

«Гірник-Спорт» підкорив «Скалу»
Ще одна команда уродженця Черкащини, «Гірник-Спорт» перемогла у 24-му турі другої ліги. Команда двох черкаських футболістів Юрія Грищенка та Віталія Горобця на власному полі мінімально здолала «Скалу». Уродженець Умані Віталій Горобець провів на полі весь матч, христинівчанин Юрій Грищенко на полі так і не з’явився. Нині один із лідерів дивізіону посідає другу сходинку у турнірній таблиці.

 

Чемпіонат Білорусі
«Дніпро» знову поступається
У черговому турі чемпіонату Білорусі, команда Олега Карамушки знову поступилася. Цього разу могилівська команда не вдало завітала в гості до Мінська, де однойменний футбольний клуб здобув мінімальну перемогу. Олег Карамушка провів на полі весь матч.