Пас: 16-ий та 18-ий тури
Написав Максим Гаптар   
Середа, 13 листопада 2013, 16:51
pas16-1854598
У чергових турах вітчизняних чемпіонатів команди черкаських футболістів переважно грали в нічию. До вашої уваги новий випуск «Пасу».
 
Прем’єр-ліга
«Севастополь» програє без Ковпака
У матчі 16-го туру Прем’єр-ліги «Севастополь» завітав до Одеси, де зустрівся з місцевим «Чорноморцем». Один із лідерів чемпіонату не залишив кримчанам особливих шансів. Одеський колектив здобув впевнену перемогу з рахунком 2 : 0. Цією поразкою в «Севастополя» завершилася двоматчева виграшна серія. Серед черкащан, то в складі кримчан 45 хвилин на полі провів Олександр Жабокрицький. Більше наших не було.

 

«Зоря» розійшлася миром з «Таврією»
Луганська «Зоря» на власному полі не змогла здолати опір «Таврії». Напружений матч між цими командами завершився нульовою нічиєю. Не взяв участь у цьому матчі смілянський півзахисник Іван Петряк.

 

Перша ліга
«Олімпік» зміцнює лідерство
У 18-му турі лідер першості, «Олімпік», вирушив до Тернополя, де зустрівся з «Нивою». Долю матчу вирішив гол Іси на 13-ій хвилині. Після цього донецька команда впевнено тримала своє лідерство й мала непогані моменти. Відзначимо, що в стартовий склад повернувся Максим Драченко, котрий нещодавно відбув дискваліфікацію. У підсумку «Олімпік» перемагає і, маючи в активі 38 очок, одноосібно лідирує в чемпіонаті. Від найближчого переслідувача, «Олександрії», донеччан відділяє шість очок.

pas16-18DeqBJkt5qzI

«Сталь» поступається середняку
Один із лідерів чемпіонату, «Сталь», ніяк не може вийти на стабільний показник перемог. Знову після перемоги «сталевари» поступаються. Цього разу не вдалим для алчевської команди став виїзд у Головківку. Місцевий «УкрАгроКом» здобув перемогу з рахунком 2 : 1. Городищенський футболіст Віталій Грицай провів весь матч на лаві запасних.

 

«Полтава» поділила очки з «Сумами»
ФК «Полтава» знову не може виграти. Щоправда цього разу поразка змінилася на нічию. Позитивна динаміка є, але вона все одно не може тішити полтавських уболівальників. Черкаському любителю футболу також немає причин для радості, уродженець Умані Антон Шевчук пропустив матч з «Сумами».

 

Нічия «Геліоса» та «Буковини»
Команда Руслана Качура зустрічалася з командою Олега Тарасенка. Поєдинок обох футболістів Черкащини завершився безгольовою нічиєю. Причому у стартових складах своїх колективів вийшли обидва футболісти. Олег Тарасенко провів весь матч на полі, й доклав усіх зусиль, щоб команда не пропустила. І якщо суху нічию Тарасенко може записати собі в актив, то такий результат аж ніяк не тішить головного бомбардира «Геліоса», Руслана Качура. Уродженець Ватутіного мав непоганий шанс забити, але не використав його, тому не дограв матч до кінця й був замінений на 75-ій хвилині.

 

Чемпіонат Білорусі
«Дніпро» поступається й опускається на передостанню сходинку
Могилівське «Дніпро» знову лихоманить. У матчі з головним конкурентом за місце в елітному дивізіоні чемпіонату Білорусі «дніпряни» не змогли перемогти а поступилися з рахунком 0 : 1. Олег Карамушка провів на полі весь матч.
А-ось інший вже колишній гравець «Дніпра», Максим Лісовий, полишив команду й нещодавно був помічений у складі білозірської «Зорі».