Команди черкащан вилітають з кубка України
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 26 вересня 2013, 09:22
kubokpasszorya848519503
Вчора в України пройшли матчі 1/16 національного кубка з футболу. Черкаський «Славутич», оформивши ефектну перемогу над «Таврією», вийшов до наступної стадії. Втім представництво черкащан в 1/8 кубка могло бути й ширшим, однак всі інші команди, в яких грають черкащани, поступилися.
 
«Севастополь» поступається «Карпатам»
Найбільш черкаський клуб Прем’єр-ліги, «Севастополь», у кубковому матчі не зміг здолати опір «Карпат». У виїзній грі із черкащан у складі «Севастополя» на полі весь матч провів лише уманчанин Олександр Жабокрицький. Лідер команди Олександр Ковпак мав шанс відпочити у цьому матчі. Ще один черкасець, Володимир Танчик, чи не вперше з’явився у заявці на цю гру, проте на поле так і не вийшов. Стосовно гри, то долю матчу вирішив єдиний гол Елла на 15-ій хвилині. Після цього жодна з команд не змогла забити. У підсумку «Карпати» залишають «Севастополь» за бортом 1/8.

 

«Зоря» програє команді Першої ліги
Виїзд до Краматорська став вкрай не вдалим для луганської «Зорі». Команда Івана Петряка завітала в гості до команди Першої ліги безперечно за перемогою. Іван Петряк у цьому матчі провів весь перший тайм. Проте легкої прогулянки для «Зорі» не вийшло. Господарі поля продемонстрували неабиякий характер й цілком заслужено перемогли. Протягом більшої частини ігрового часу «Авангард» лідирував з рахунком 1 : 0, проте у другому таймі «Зоря» зрівняла. Нічийним рахунком завершився основний час, у наслідок чого, розпочалися додаткові екстратайми. У ці хвилини господарі поля зуміли дотиснути свого суперника й забили ще два голи у ворота «Зорі». Це поставило хрест на сподіваннях «Зорі» на вихід до 1/8.

 

«Полтава» в екстратаймах програла «Тернополю»
kubokpassterndolayepoltavy03985
ФК «Полтава» також грала цього дня на виїзді. У Тернополі пройшов досить напружений матч. Команда другої ліги, ФК «Тернопіль», продемонструвала серйозну витримку й волю до перемоги. У складі «Полтави» зі стартових хвилин на поле вийшов Антон Шевчук. Проте у певний момент уманчанин не впорався з нервами та заробив другу жовту картку й був вилучений з поля. До слова, загалом у матчі було аж чотири вилучення: три у «Полтави» та одне у «Тернополя. Словом, матч був досить напруженим та видовищним. Першими відкрили рахунок полтавчани, проте далі господарі поля забили два м’ячі й вийшли вперед. Наприкінці основного часу «Полтава» зрівняла рахунок – 2 : 2, але все ще було попереду. На 88-ій хвилині Полянчук знову вивів «Тернопіль» уперед і, здавалося, що на цьому господарі втримають перемогу, але вже на 90-ій хвилині «Полтава» мала право на пенальті й цілком його використала – 3 : 3. Як наслідок, матч перейшов у додатковий час. Де у першому екстратаймі краще себе проявили господарі, котрі знову вийшли вперед. На цьому нерви у полтавчан почали здавати, після чого гості раз-по-раз порушували правила, за що отримували заслужені покарання. У підсумку 4 : 3, «Тернопіль» виходить до 1/8.