Ковпак: "Матчі з лідерами показали, що" Севастополь "не може скласти їм конкуренцію
Написав Administrator   
Вівторок, 30 липня 2013, 07:48
novysezon504972
Нападник "Севастополя" Олександр Ковпак прокоментував гру на НСК "Олімпійський" з київським "Динамо" (2:0).
 
- Приїжджаючи сюди, ми не думали, що будемо грати в такій оборонний футбол - тренер налаштовував нас на іншу гру. Але отримали на початку першого тайму гол і опустилися ще нижче до своїх воріт. Загалом, перший тайм ми провалили. Потім вийшли на другий тайм, отримали ще один гол - і все, гра закінчилася.

 

- Тайми для "Севастополя" вийшли різними: у першому ви взагалі не атакували, а в другому дещо створили. Тренер дав в роздягальні наганяй?
- Звичайно. Та й самі в перерві обговорили, що не можна так грати. Якщо вся команда обороняється, то як же атакувати і забивати голи? Отримали другий гол, побігли вперед ... Рахунок на табло.
 
- Ви вже встигли зіграти з "Шахтарем" і "Динамо". Можна порівняти, наскільки складно відбирати очки у ці команд?
- Так, на сьогоднішній момент ми вже зіграли з лідерами, і ці матчі показали, що "Севастополь" не може відібрати у них очки і скласти конкуренцію. Але попереду у нас ігри, в яких ми зобов'язані набирати очки, тим більше нас очікує дербі. До того ж, у команді є деякі не дуже досвідчені гравці, яким ще потрібно притертися. Та й перша ліга і прем'єр-ліга - два різних рівня.
 
- "Севастополь" програв і "Динамо", і "Шахтарю". Засмучені стартом чемпіонату?
- Можна програти по-різному. Приїхати, грати від оборони, пропустити два м'ячі і не показати своє обличчя - це найбільше засмучує. Але так ми набиваємо собі гулі - і надалі будемо грати краще.
 
- Подальші суперники - вже ваша вагова категорія.
- Час покаже. Звичайно, будемо прагнути перемагати. Ігри продемонструють, на що ми здатні і в кого можемо відбирати очки.
 

pas2tur5091833

- Який матч для вас був складніше: з киянами або гірниками?
- З "Шахтарем" ми грали вдома, у звичній атмосфері, при своїх уболівальниках, тому нам було легше. Тут, відповідно, і підтримка киян, і сам матч показали, що з "Динамо" нам грати складніше.
 
- Сьогодні "Динамо" показало свій рівень або "Севастополю" чогось не вистачило?
- Кожна команда грає так, як їй дає суперник. Нам сьогодні динамівці не дозволили практично нічого, зате самі реалізували свої моменти.
 
- Як вам гра новачків "Динамо"?
- Мбокані вражає - три гри і чотири голи. Це нападник хорошого рівня. Але ми - всього лише новачки прем'єр-ліги, та й до нас "Динамо" грало не з такими сильними суперниками. Подивимося, що їх очікує далі.
 
- Наступний матч "Севастополя" - проти "Таврії". Налаштовуєтеся по-особливому на гру зі своєю колишньою командою?
- Час, коли особливо налаштовувався, минув. Але ми, звичайно, будемо прагнути до того, щоб сімферопольців обіграти.

 

terrikon.com