Дмитро Політов: «Після «Україна має талант» планую підкорити «Танцюють всі»
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 21 травня 2013, 16:52

dmutro_politov_traven_2013lN5VBM-8vig_-_

   Черкаський танцівник та акробат Дмитро Політов нещодавно дійшов до півфіналу телепроекту «Україна має талант». Сьогодні наш земляк взявся за підкорення нового телешоу – «Танцюють всі».  

dmutro_politov_traven_2013YzwWNTA1Kwo

   Запальний, енергійний та інтригуючий. Таким постав черкасець Дмитро Політов перед журі телепроекту «Україна має талант» на телеканалі «СТБ». Вибагливих суддів наш земляк вразив екстремальним танцем, який змусив як журі, так і глядачів затамувати подих. Своїм небезпечним танцювальним номером на пілоні він буквально закохав у себе всю жіночу аудиторію та заслужив повагу чоловічої. Після завершення своєї участі у проекті «Україна має талант» хлопець одразу ж пройшов кастинг на нове телешоу. Про закулісне життя на телепроеткі «Україна має талант», про журі та свою плани танцівник розповів сайту «Черкаський спорт».

  

   Я вирішив, що туди потрапляють по зв’язкам. Насправді, я давно хотів потрапити до цього проекту. Постійно шукав якісь контакти. Знайшов їх офіційний сайт, телефонний номер.  Я телефонував тут більше двох тижнів. Там було, то зайнято, то просто ніхто не брав слухавку. Тоді я вирішив, що туди потрапляють або по зв’язкам або ще якось. Останній перед кастинг, щоб потрапити на кастинг, був у листопаді. Я зрозумів, що я втратив свій шанс і забув про це.

dmutro_politov_traven_GeJBLFNzzUc

   Менеджери «СТБ» спочатку написали моїй коханій. Коли я вже і мріяти перестав про цей проект, то менеджери «СТБ» написали моїй коханій у соціальній мережі «В контакті». Вони запропонували їй взяти участь у проекті. Але вона відмовилася через вагітність і порадила мене. Вони зайшли до мене на сторінку, подивилися відео з постановками та трюками. Опісля мене покликали на проект. Спочатку ми мали виступати на проекті дуетом, але через вагітність дружини мені довелося брати участь самому.

  

   Номер на літаючому пілоні під час кастингу – імпровізація. Номер на літаючому пілоні, який я показував усього тричі у житті, був дуже складним. Там абсолютно інша техніка, адже до цього я працював в основному із закріпленими пілонами. Але я пройшов кастинг.

   Думав, що не пройду навіть у 50 кращих, бо в мене було одне «ні» від Влада Ями. Він сказав, що йому не вистачило легкості. Але, як виявилося, це ні на що не впливало і відбирали туди інакше. Навіть ті, хто мав три «так» не проходили далі. Тому вся критика була виключно для шоу.

  

   Ми жили у величезному пансіонаті. Неодноразово доводилося їздити на тренування на «Мерседесі». Приїхав туди в березні і лише 20 квітня у мене був перший ефір. Я просто жив у Пущі-Водиці. Це був дуже цікавий час у моєму житті. Ми жили у лісі у величезному пансіонаті біля озера. Ми нічого не робили. Нас просто годували. Возили на тренування, куди ми хотіли. Давали машини, тому неодноразово доводилося їздити на тренування на «Мерседесі».

dmutro_politov_traven_2013_0uPXrIRvpjo

   Номер для півфіналу я підготував усього за тиждень до ефіру. Весь цей час я просто там жив і чекав, коли ж мені дадуть два пілони. Спочатку я хотів зробити свій номер, але мені Омельченко запропонував іншу ідею.

  

   У півфіналі я практично танцював номер свого життя. Це була боротьба з безсиллям, страхами. Історія заключалася в тому, що людина живу у сірій буденності і в щоденних клопотах не бачить нічого. І тут одна людина бачить світло, новий світ, тягнеться,а сіра маса намагається його тримати. І протягом номеру я показую боротьбу за нове, краще життя. Намагаюся вирватися із полону сірих буднів і мені це вдається.

   Я був здивований, що не пройшов далі півфіналу. Незважаючи на те, що я людина самокритична і я здивувався, що взагалі пройшов кастинг на цей проект. Але номер у півфіналі був справді хорошим. Він мені дуже подобався. Але так вирішили телеглядачі, тому з цим не посперечаєшся.

dmutro_politov_traven_20131366520769_talant

   Із Владом Ямою знайшов спільну мову ще з першого кастингу. Спочатку, коли на кастингу він сказав мені «ні», я зрозумів, що йому не сподобалося. І я у всіх інтерв’ю казав: «Владе Ямо, я доведу тобі, що я щось можу». Після виступу він оцінив мене, сказав, що рівень значно вищий, що перескочив на три кроки той номер, що робив на кастингу. А я пояснив, що спеціально лишив найцікавіші трюки на потім. Жоден трюк я не повторив  у півфіналі.

dmutro_politov_traven_20134kN7jwxGaxE

   Познайомився із «мозком» телепроектів «Україна має талант» та «Танцюють всі». Справжнім мозком проекту є Костянтин Томільченко – креативний продюсер. Це людина, яка робить не просто постановки, а історії із глибоким сенсом.

  

   Доречі, насправді я родом з Росії. У цей період поряд була дружина Ліля та друзі. Дехто з друзів із Росії та України постійно підтримував, телефонував, слали смс.  Друзі з Росії, які не знали, що голосування триває тільки в день ефіру, слали смс навіть після мого завершення участі у проекті.

дмитро політов україна має талант танцюють всі черкащанин

   Тато взагалі перестав зі мною спілкуватися. Образився тато, після того, як я розпів всю правду про своє дитинство. Хоча раніше, коли в мене були хоч якісь успіхи, він навіть не цікавився цим. Коли його запитували, чим займається ваш син, то він відповідав, що я ходжу по стінам чи щось таке. А мама потелефонувала в «Скайпі» і погодилася, що я сказав всю правду.

dmutro_politov_traven_2013cc0bda98969876ac4bcd84d6c82821da

   На участь у «Танцюють всі» мене надихнула Слава Фролова та Оксана Марченко. Слава мені сказала не припиняти боротьбу. Адже проект «Україна має талант» став для мене лише стартом.

  

   Я подумав, чому б не піти далі та розкритися на «Танцюють всі». Тимпаче, що моє минуло пов’язане із вуличними танцями, танцював брейк. Вирішив загадати минулі часи. Прийшов, затанцював, пройшов. Сам здивувався. Я навіть не готував номер. Початок був на пілоні, а потім імпровізація, танцював від душі.

dmutro_politov_traven_2013z_7b0a2b70

   «О, Дім, привіт», – сказав мені Влад Яма, коли побачив на кастингу «Танцюють всі». Розпитав мене як справи, як дружина. Потім я затанцював. Франсиско Гомес розкритикував мого Майкла Джексона. Чесно кажучи, я ніколи його не відшліфовував і просто вирішив для себе спробувати його станцювати. Франсиско сказав, що Джексон у моєму виконанні був огидний, але коли я подивився далі, то мені сподобалося.

dmutro_politov_traven_2013y_4f3a7f09

   Я не думав, що пройду на «Танцюють всі». Після того як я станцював, то Влад Яма запитав, коли нам народжувати. Я відповів, що, може, й зараз, бо ми сидимо на бочці з порохом. На що він мені відповів: «Тоді все,біжіть». І тягне мені квиток.

  

   Попереду найтяжчі відбори в «Танцюють всі». Ми житимемо в Криму, кажуть, що маємо бути готові працювати цілодобово та спати не більше 3-4 годин. Конкуренція буде жорстка. Із сотні відбирають 20-ку. Звісно, буду докладати всіх зусиль, щоб пройти далі.

dmutro_politov_traven_2013506dfdb7a7bc94dcf742f26ddab4dd01