Максим Оробець: «Немає часу слухати критику у свою адресу»
Написав Administrator   
Субота, 29 вересня 2012, 09:23

2509ghg_jghndbertbg76t2012_3

   До Вашої уваги інтерв’ю з Максимом Оробцем напередодні фіналу «Майдансу».

   Несподівано для багатьох команда Черкас впевнено зайняла другу позицію в турнірній таблиці півфіналу. Танцівники відпрацювали на всі 100% загальний номер, нехай і без фізичної підтримки свого наставника. Їхній лідер Максим Оробець, в свою чергу, відстояв честь підопічних в батлі хореографів, незважаючи на травму ноги і накладений гіпс.

   Звідки у представників Північного дивізіону така жага до перемоги, ми запитали, звичайно ж, у Максимуса. Неймовірно, але він встигав відповідати на наші запитання, контролювати підготовку своєї команди до виступу і при цьому самому бути моделлю для боді-арту.

 

Максиме, всіх небайдужих цікавить лише одне – що з ногою?

– Травма. все через перевантаження.

 

Але ти продемонстрував у півфіналі, що нічого не зупинить тебе на дансполі..?

– Я не тренувався аж до самого старту прямого ефіру. Хотів зорієнтуватися по ситуації, вдасться мені зробити те, що я задумав. Адже всі рухи були винятково у мене в голові. Радий, що зміг втілити їх у життя.

 

Тобто під час батлу була імпровізація?

– Ні. я продумав постановку до найменших дрібниць. Але якщо говорити про танець, який побачили глядачі, то він був реалізований без жодної репетиції.

 

Як з’явилася ідея командного номеру?

– Захотілося зробити щось яскраве, позитивне. Всі наші номери були різні, кожен із них – частина задуму хореографів. Не можна сказати, що людина тільки чорна або червона, у неї багато різних відтінків. У кожному ефірі ми намагаємося показати один із них.  

 

Важко одному відстоювати честь усього дивізіону?

– Важко, адже на нас лежить велика відповідальність. Але це ніяк не впливає на нашу працездатність, тільки підвищує її.

 

Танцівники із Чернігова підтримували вас, повторюючи ваші рухи за межами данспол. Чия це була ідея?

– Загальна. Я покликав усіх  але відгукнулися лише «майдансери» з Чернігова. Вони приїхали з нами той раз.

 

Результат твоєї команди у півфіналі перевершив всі очікування. У чому секрет успіху?

– Ми працюємо по-справжньому і пробуємо зробити максимум із того, що в нас є. Звісно, дисципліна грає дуже важливу роль, тому що саме вона є основою професіоналізму. Чим дисциплінованіше команда, тим вона професійніша.

 

На що розраховуєте більше у фіналі: на підтримку глядачів чи високі оцінки суддів?

– Ми розраховуємо на все, адже без одного немає іншого і навпаки. Тільки якщо нас підтримають і члени журі, і вся Україна, ми зможемо отримати перемогу. Інших варіантів немає.

 

Кого ти вважаєш своїм головним суперником?

– Місто Черкаси. Ми хочемо бути кращими, ніж були у півфіналі. Якщо ми будемо гірші, ми не досягнемо цілі.

 

Якою була твоя програма «мінімум» для участі у проекті?

– Я ставив програму «максимум: зробити все, щоб кожен наш виступ був гідним і чимось виділявся серед інших. На даному етапі я задоволений усіма нашими номерами і радий. що вони не схожі між собою. Думаю, ми справляємося добре.

 

Є люди, до критики яких, ти прислуховуєшся?

– Це хореографи, які працюють разом зі мною. Взагалі. чесно кажучи, навіть немає часу вислуховувати зауваження у свою адресу.

 

Ти встиг чомусь навчитися завдяки участі у шоу?

– Так, багато чому. Працювати з людьми, керувати ними. Думати швидко над великими постановками. Робити малюнки, тому що в звичайній хореографії малюнки із танцівників не потрібні. Надихати людей та організовувати їх. Навчився бути більш сміливим в ідеях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 maydans.com.ua