Олег Синьогуб: планую повернутися у п’ятницю до роботи
Четвер, 19 жовтня 2017, 07:48

1810 синьогуб 1

Інтерв’ю вихованця футболу Черкащини, який зараз є гравцем команди «Інгулець» з Кіровоградської області

Захисник «Інгульця» Олег Синьогуб провів лише першу гру за «Інгулець», після чого був змушений лікувати пошкоджене коліно. У інтерв’ю офіційному сайту клубу 28-річний футболіст, який ще минулого сезону захища кольори ФК «Черкаський Дніпро» розповів про відновлення після травми, бажання допомогти команді та поділився очікуваннями від найближчої гри. 

Самопочуття

— Почуваюся добре, набагато краще, аніж було, але грати все ще не можу, —говорить Синьогуб. —Продовжую лікуватися, аби якомога швидше повернутися до гри.

Про травму

— За останні два з половиною місяці лікую вже друге коліно. Після того як вилікував розрив бокових зв’язок на одному коліні,  на першому ж тренуванні відчув біль у іншому. МРТ-діагностика засвідчила деформацію меніска, довелося робити операцію.

Процес реабілітації

— Наразі відновлююсь  за програмою реабілітолога Антона Дяченка, який працює в академії донецького «Шахтаря». Дуже вдячний йому, що погодився мені допомогти. Етап відновлення завершується, залишилося кілька тренувань.  Хочу після гри 17-го туру у п’ятницю повернутися в команду, аби розпочати роботу в загальні групі.

Бажання допомогти команді

— Авжеж, я дуже засмучений, що вибув на такий довгий час та не зміг допомогти команді у першому колі. Довелося непросто, аби змиритися з обставинами, адже я звик грати, а не сидіти, склавши руки. Але це футбол, і від цього ніхто не застрахований. Сподіваюся допомогти команді в решті ігор.

Суперник —«Авангард»

— Краматорськ у першому турі і зараз — це різні команди. Зараз суперник добре зіграний, і це приносить йому результат: «Авангард» перебуває у верхній частині таблиці. Вони завжди вирізнялися своїм бойовим духом, тож гра найближчої п`ятниці буде цікавою.

Прес-служба ФК Інгулець»