Сергій Майчук: «У планах є грати у чемпіонаті України з футзалу»
П'ятниця, 04 жовтня 2019, 10:23

maxresdefault

Президент «Майфона» поділився враженнями від турніру, який проходить у Білозірї та поділився планами на найближчий час

У Білозір’ї стартував всеукраїнський турнір з футзалу на «Кубок академії «Черкащина», у якому беруть участь команди, які планують грати цього року у чемпіонаті України (перша ліга) та бронзовий призер сезону 2018/2019 років чемпіонату Черкащини з футзалу – команда «Майфон».

3 жовтня «Майфон» провів дебютну гру у білозірському турнірі, де їхнім суперником був роменський «Рятувальник».

Президент «Майфона» Сергій Майчук поділився з «Черкаським спортом» враженнями від стартової зустрічі та планами на найближчий період:

- Насамперед хочу подякувати Сергію Гупаленку за організацю турніру та запрошення взяти нам участь у цих змаганнях. Щодо стартової зустрічі проти «Рятівника», то перший тайм ми звикали до покриття майданчика, чим скористався наш досвідчений суперник. Уже у другому таймі ми грали набагато краще. після завершення зустрічі роменські гравці сказали, що їм сподобалась наша гра і запитали у якій лізі країни ми граємо. На що ми відповіли, що виступаємо у чемпіонаті області. До речі, у першій грі турніру через об’єктивні причини (підготовка до матчів чргового туру чемпіонату області з футзалу) грали не всі наші футболісти, на яких ми розраховуємо на наступний сезон.

- Багато хто сприйняв участь «Майфона» у турнірі з Білозіря, як підготовку до старту цього сезону у чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги.

- Скажу відверто, що у планах таке є. І навіть йдеться не про «Майфон», а про участь в організації сильної черкаської команди, яка б достойно представляла наше місто і регіон у чемпіонаті України серед команд першої ліги. Для команди, яка б грала на такому рівні в Черкасах і області є достатня кількість кваліфікованих гравців. То ж якщо зявляться ще спонсори і обовязково буде підтримка з боку міської влади, то такий проект може бути конкурертноспроможним.

- То тоді, які плани команди "Майфон" на сезон 2019/20120 років?

- Насамперед це участь основним складом у чемпіонаті Черкаської області з футзалу серед команд Екстра-ліги та фарм-командою в обласному чемпіонаті серед колективів першої ліги.