Футзал. Чемпіонат області. Екстра-ліга. «Край» Канівський р-н. - «Шарм» Черкаси - 2:0
П'ятниця, 22 лютого 2019, 20:05

11-DSC 9582

Матч другого туру II етапу змагань за 1-4 місця серед команд екстра-ліги

 

Екстра-ліга. II етап. 2 тур. 1-4 місця

22.02.2019 р.

«Край» Канівський р-н. - «Шарм» Черкаси – 2:0 (0:0)

Голи: Аргєєв (2)

Попередження: Аргєєв, Біда - немає

Зустріч команди почали досить таки активно, напевне розраховуючи забити «швидкий» гол. Але мріям здійснитися не вдалося. Поступового гра перейшла у непреривний обмін атаками. Але згодом все частіше і частіше м’ячем володіють шармівці, змушуючи частіше бути у грі голкіпера «Краю» Іщенка. Завершальну хвилину тайму «Шарм» грав з 5 фолами. Проте до завершення першого тайму шкіряна куля у жодні ворота не влетіла.

У другій частині зустрічі першим дуже близьким до забитого м’яча був Мачульський, але шкіряна куля після його удару пролетіла поряд зі стійкою воріт.

 

12 - DSC 9585

 

Мяч частіше на половині поля канівчан, але «Шарму» ніяк не вдається пройти захисні редути суперника. Але на 30 хвилині сталося те, чого найбільше не очікували черкащани – у «Края» проходить одна з небагаточисленних атак, яку влучно завершує Аргєєв – 1:0. Очікувано «Шарм» посилює тиск на ворота Іщенка, але здається, що канівська команда впіймала кураж. А «Шарму» ніяк не вдається «зацепитися» за мяч, щоб організувати якісну атаку.

 

13 -DSC 9594

 

До завершення гри залишається грати ще 5 хвилин. Черкащани отримують право пробити перспективний штрафний, але Лобов влучає у Іщенка. «Шарму» вдається по довгу розігрувати мяч, але «Край», застосовуючи пресинг, не дає можливості пробити по воротах. По ходу «Шарм» міняє воротаря на пятого польового, але за 2 хвилини до фінальної сирени Аргєєв забиває у ворота черкащан другий гол – 2:0. Часу для зміни ситуації у «Шарму» було достатньо, але глядачі більше забитих голів у цій зустрічі більше не бачили.