Футзал. Чемпіонат області. Екстра-ліга. «Рувер» Черкаси – «Енергія» Черкаси - 3:1
П'ятниця, 22 лютого 2019, 21:40

1 IMG 4978

Матч другого туру II етапу змагань за 5-7 місця серед команд екстра-ліги

 

Екстра-ліга. II етап. 2 тур. 5-7 місця

22.02.2019 р.

 

«Рувер» Черкаси – «Енергія» Черкаси – 3:1 (1:1)

Голи: Андрейченко, Панасенко, Косун - Калашник

Те що команди рішуче налаштовані лише на перемогу, було продемонстровано на стартових хвилинах матчу – високий темп зустрічі, емоції і азарт були присутніми разом. Проте до забитого гола протягом перших 10 хвилин справа не доходила. За рахунок постійних замін суперникам вдається підтримувати високий темп зустрічі, але із створенням гольових моментів поки проблеми. І лише на 13 хвилині зустрічі «Руверу» зусиллями Калашника вдається відкрити рахунок у зустрічі – 1:0. Очікувано «Енергія» не погодилася із таким розвитком подій і спробувала вирівняти ситуацію із рахунком на табло. Відразу це зробити не вдалося, але свого вони через 3 хвилини досягли – 1:1. Після цього гра перейшла у дещо спокійне русло і до перерви мяч більше не влітав у ворота, хоча «Енергія» могла це зробити на завершальних секундах першої двадцятихвилинки.

 

2-IMG 4966

 

Після перерви гра продовжувала проходити у рівній боротьбі, але при цьому мячем трішки частіше володіли руверці. Проте надійна гра голкіпера «Енергії» Хоменка деякий час зводила усі зусилля господарів нанівець. Та все ж на 32 хвилині зустрічі воротар гостей змушений був виймати смугастого із сітки своїх воріт.

 

22-IMG 4969 

 

Ближче до завершення гри гравці «Енергії» мають більш втомлений вигляд, ніж суперник, але бажання забивати голи у них нікуди не зникло і вони починають атакувати впятьох. Проте в одній з атак капітан «Рувера» Косун проявляє наполегливість при відборі мяча і ставить крапку у зустрічі – 3:1.