"Солтекс" перемагає "Княжий ринок" в 1/4 фіналу Чемпіонату України
Написав Administrator   
Вівторок, 21 березня 2017, 21:17

IMG 3434349409 1

"Солтекс" (Черкаси) - "Княжий ринок" (Львів) 1:0

Гол: Ткаченко

 

У першому матчі 1/4 фіналу Чемпіонату України черкасці мінімально обіграли гостей зі Львова. Тепер на них чекає матч відповідь на західній Україні. Дата уточнюється. 

 

"Солтекс" (Черкаси) - "Княжий ринок" (Львів) 1:0

Гол: Ткаченко 

 

Черкасі при власних уболівальниках налаштовувались на цей матч рішуче. «Солтекс», як завжди, вийшов потужним складом, а львівяни до цього поєдинку зазнали кадрових втрат. До обласного центру вони завітали без 4 основних гравців, які травомвані.

IMG 3434349409 3

Перед матчем гравців привітали депутати обласної та міської рад Анатолій Коверський та Ігор Коломоєць

 

Із перших хвилин матчу на паркеті СК «Будівельник» зав’язалась боротьба. «Княжий ринок» хотів доводити свій престижний статус, але і «Солтекс» не відступав. Львівяни намагались вразити гострими ударами по воротах Віктора Ерошова, але він та його партнер по команді Ярослав Магльований сьогодні відстояли, як ніколи. Вони не раз рятували свою команду від забитого м’яча. Свої моменти марнували і черкасці: Аргєєв та Коркішко не змогли пробити Стасюка. За 4 хвилини до кінця першого тайму «Княжий ринок» почав розігрувати п’ятого, але результату це не принесло. На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

IMG 3434349409 4

У другому таймі гравці «Солтексу» з перших хвилин стримували натиск «Княжого ринку», які продовжували розігрувати п’ятого, навіть маючи коротку лавку. Але підопічні Юрія Лісняка не стояли в обороні, а намагалися йти вперед. В одному з моментів це спрацювало. Героєм матчу став В'ячеслав Ткаченко, який як і в чемпіонаті області приніс бажане золото «Солтексу», так і сьогодні вивів свою команду вперед. Він упевнено обіграв трьох гравців і потужним ударом забив єдиний гол у цьому матчі. Гостям сьогодні просто не щастило: і стійка рятувала, і навіть гарматні постріли всієї команди не змогли довести матч хоча б до нічийного. Також у другій половині черкасці знову марнували свої моменти. Реалізація бажала кращого. Але в підсумку така бажана і потрібна перемога здобута "Солтексом", яка дозволить із упевненістю вирушати на матч-відповідь до Львову.

IMG 3434349409 2