Чемпіонат України з футзалу: "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (Оновлено)
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 09 лютого 2017, 23:00

IMG 22229444471 1
Програючи 0:2, лідери таблиці вирвали перемогу з рахунком 3:2.

 

"Солтекс" – "Рувер" 3:2
Голи: Стєпанов 2, Ткаченко – Вєтров, Андрійченко О. 

У Черкасах завершився груповий етап Чемпіонату України з футзалу в другій лізі. За його підсумками, міський Солтекс вийшов до 1/4 фіналу, де позмагається проти команд із усієї Укаїни. 

А сьогодні команда Олександра Солов'я відіграла проти Рувера у протистоянні, яке вже нічого не вирішувало: у будь-якому разі суперники залишилися б на своїх місцях у групі. Цей фактор у купі з підступаючою втомою і відсутністю головного тренера Юрія Лісняка дуже вдарив по "білим". Їх залихоманило з першої хвилини: не пішла гра у Калініча, багато передач пішло далеко від ніг патнерів, а Рувер забив. Першим це зробив Вєтров, який став кращим гравцем команди, а потім Калініч пропустив м'яч Андрійченку Олегу і той збільшив відрив – 0:2. 

Усе йшло майже ідеально для Рувера. Окрім забитих голів, "зелені" знехтували щонайменше декількома стовідсотковими нагодами за що і поплатилися. Ближче до перерви Стєпанов скоротив відстань – 1:2. 
IMG 22229444471 2
У другому таймі на паркеті точилася приблизно рівна боротьба, але відчувалося, що Руверу вже немає чим "стріляти", а грати ще довго. І тут Солтекс почав оживати. Ткаченко покрутив захисника і з-під нього пробив між ніг Коханюку – 2:2. Після забитого голу Солтекс притис візаві до своїх воріт і двічі сколихнув каркас воріт – Стєпанов і Ткаченко пробили в поперечину. Потім відбувся дуже болючий епізод: Ткаченко незряче влетів у Коханюка. У Вадима - перелом двох пальців зі зміщенням, завтра операція.

IMG 94787878зз79 2

А далі стався переломний момент. Петришин заробив неоднозначний фол, прокинувши м'яч між ніг супернику і, порадившись у тайм-ауті, білі, а саме Стєпанов, реалізували стандарт – 3:2. Одразу після цього Вівденко на іншому кінці поля міг зрівняти, однак влучив у поперечину. Отож 3:2 на користь Солтексу.