Чемпіонат України з футзалу: прев'ю 4-го туру
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 26 січня 2017, 15:00

IMG 7457567556 2333

Завтра у Черкасах зіграють "Епіцентр" і "Рувер", а в Одесі - "МКВ" і "Солтекс".

 

4 тур, 27 січня 

Черкаси, 18:00, СК "Будівельник"

"Епіцентр" - "Рувер"

Чергове черкаське дербі, у якому Епіцентр має змогу взяти реванш у Рувера за поразку в матчі першого кола. На жаль, це єдине чим можуть задовольнитися "будівельники", бо з огляду на їхнє становище в таблиці, шансів потрапити до наступної стадії змагань майже немає. Ну, а Руверу потрібно "змити" з себе розгромну поразку від Солтексу (11:0), тому Косун має люто завести партнерів.

 

Обидва колективи окрилені позитивними результатами в чемпіонаті області, де відібрали очки у лідерів змагань, отже вийдуть на матч всеукраїнського значення з новою психологією. Подивимося, що з цього вийде.

 

Одеса, 18:00, СК "СКА"

"МКВ" - "Солтекс"

Пряма трансляція матчу буде на "Черкаському спорті" завтра

Центральний матч групового етапу. У першому протистоянні черкасці довели свою міць і амбіції щодо цього турніру. Утім, тоді за них спрацювало слабке розуміння одеситів із ким вони грають. Зараз же, підопічі Романа Смірнова серйозно гострять леза на лідера групи. Допоможуть їм і стіни рідного паркету в спорткомплексі "СКА", де МКВ уже розбирався з черкаським Рувером. При цьому, завтрашщній результат стане багато в чому вирішальний. Нагадаємо, що в 1/4 фіналу напряму виходять лише перші місця з груп. Якщо команда посідає другу сходинку, то їй доведеться пройти ще один раунд і боротися з суперниками з інших зон.

 

Тому інтрига в тому, хто достойніший потрапити в 1/4 з першої сходинки: Солтекс, який може пройти групу без жодної втрати, чи МКВ, який проявить завтра характер і здивує черкасців тим, чого не було можливості "розібрати по відео".