Дніпряни провели черговий домашній матч у чемпіонаті країни з футболу
Понеділок, 02 вересня 2019, 07:16

02092019 345 Дніпроn

Футбол. Чемпіонат України з футболу серед аматорських команд МСК «Дніпро» (Черкаси) - ФК «Тростянець-2»

 

МСК «Дніпро» -ФК «Тростянець-2» - 1:4

01.09.2019. м. Черкаси. «Центральний» стадіон. 500 глядачів

МСК «Дніпро»: Кудін, Бузинський, Вінніченко, Масоха (Дзюба), Кулик, Пуш (Сухецький), Пантелей (Норенко), Сініцин, Гарнага (Меркулов), Ляхович, Молоков (Дашко)

ФК «Тростянець-2»: Сініцин-, Жила, Хомич, Троценко, Курило, Слипухін, Мигало, Стецюк, Михтуненко, Москаленко, Тиечко

Голи: Кулик (70) - Москаленко (15,61), Михтуненко (58), Слипухін (73)

Активніше на правах господарів розпочали дніпряни. Добре налаштовані на матч ходою вболівальників, футболісти черкаської команди пішли в наступ. Вже на першій хвилині вони заробляють кутовий. Масоха виконує подачу, але захисник «Тростянцю-2» вибиває м’яч подалі від воріт. На 12 хвилині, Пуш протягнув м’яч по флангу, обіграв кількох гравців суперника, завдав удару, але м’яч пролетів поруч зі штангою. На 15 хвилині, у ворота черкащан призначають дуже сумнівний пенальті. Після подачі кутового, гравець гостей, у боротьбі опиняється на газоні. Рефері трактує це як порушення правил. Москаленко підходить до м’яча і відкриває рахунок у матчі. Здається, що цей гол не порушив настрій дніпрян. Вони знову йдуть вперед. До кінця тайму, «Дніпро» створив низку небезпечних моментів, проте жоден з них не став гольовим. На 38 хвилині, гарну нагоду, щоб відзначитись мав Нікіта Пуш. Він на швидкості, пробіг правим флангом, обігравши захисників гостей, б’є у ближній кут, але воротар Сініцин впевнено фіксує м’яч. На останній хвилині основного часу гості могли подвоїти рахунок, проте досвідчений Кудін рятує свою команду.

На початку другого тайму, тростянецькі футболісти перехопили ініціативу. На 48 хвилині вони заробляють штрафний, неподалік воріт «Дніпра», Троценко пробиває, але Кудін впевнено ловить м’яч. За кілька хвилин, стандарт заробили черкащани. Пантелей виконує подачу, Гарнага виграє боротьбу на другому поверсі і переправляє м’яч поруч з поперечкою. На 58 хвилині, гості подвоюють свою перевагу. Гол на рахунку Михтученка. За дві хвилині, знову свисток арбітра, і знову пенальті. Знову така ж ситуація як у першому таймі, і знову здивовані футболісти обох команд. Біля м’яча Москаленко, який і робить рахунок – 0:3. На 70 хвилині, Кулик після виходу Гарнаги один-на-один з воротарем гостей, заштовхує м’яч у ворота – 1:3. Черкащани з новою силою пішли вперед, створивши кілька небезпечних моментів біля воріт «Тростянцю-2». Але на 73 хвилині, гості заробляють черговий штрафний з якого і забивають четвертий гол. До кінця тайму гра була досить рівною, тому рахунок лишився незмінним – 1:4.

Ми вдячні вам за підтримку! Наші перемоги попереду!

Юлія Глизь