Гравець МСК «Дніпро» (Черкаси) Давид Середа переміг у турнірі з кіберфутболу
Написав Administrator   
Понеділок, 26 серпня 2019, 10:15

2608 46

В обласному центрі у рамках «Черкаського спортивного фестивалю» на «Центральному стадіоні» 16 учасників змагались за звання найкращого гравця у FIFA 19

Переможець турніру - футболіст молодіжки МСК «Дніпро» (Черкаси) Давид Середа каже, що боротьба була запеклою, але у своїх силах не сумнівався.

«Взагалі, мені дуже пощастило взяти участь у цьому турнірі, я навіть не сподівався на перемогу в цьому розіграші, але мені підфартило. Сам турнір сподобався, було дуже цікаво зіграти в мою улюблену гру проти невідомих суперників, тим самим перевірити свої сили в FIFA 19. Було доволі не просто, тому що проводили турнір на вулиці, заважало тільки сонце. Суперники були хороші, з поняттям по грі в FIFA. Грав я за Манчестер Сіті, у цій грі - ця команда найсильніша, на мою думку. Емоції переповнювали, тому що перший раз я приймаю участь у таких турнірах. Спочатку хвилювався, але потім все наладилося і я грав у свою гру. Коли переміг - відчував гордість за себе. За те, що зміг все таки виграти цей турнір. Звичайно, перемогу присвячую моєму клубу "Дніпро", сподіваюсь, ще не один раз зіграти такого типу турнір. І буду надіятись, що мене чекають перемоги і в реальному футболі»,- зазначив Давид.

2608 47

Призерів нагородили пам‘ятеими кубками та медалями та вручили сертифікати від організатору турніру - Sparkgame.

Юлія Глизь