Футболісти черкаського МСК «Дніпро» зіграли внічию із столичною командою
Понеділок, 19 серпня 2019, 05:36

20082019 35

Чемпіонат України серед аматорських команд.3 тур. 18.08.2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

МСК «Дніпро» (Черкаси) – ФК «Рубікон-Вишневе» (Київська обл) – 1:1 (0:1)

Арбітр: Ухов А.Ю. (Кривий Ріг). Асистенти арбітра: Кушніренко Є.Є. (Кривий Ріг), Ніженковський О.О. (Дніпро). 4 арбітр: Крикун З.В. (Черкаська обл.)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Скринський Д., Молоков К., Коломоєць В.(Дашко К., 74 хв), Сініцин Н., Норенко А. (Загоруйко К., 46 хв.), Кулик А., Масоха А. (Дзюба Д., 67 хв.), Вініченко Б., Пуш Н. (Заіменко Д., 86 хв.), Пантелей О., Гарнага В. (Меркулов Є., 70 хв.)

.Головний тренер:Тарасенко Є. В.

ФК «Рубікон-Вишневе»: Левченко В., Швець Б., Марченко О., Краснопільський Я., Тищенко, Шутенко В.,Паламарчук І., Бачинський В., Шишкін С., Іващик В., Арутюнян Д.

Головний тренер: Курята В.Б.

Голи забивали: Меркулов (83) – Бачинський (43)

Гравці МСК «Дніпро» молоді та амбітні після двох поразок на старті чемпіонату були готові йти до бою та брати реванш. Це було видно з перших хвилин матчу, дніпряни атакували, пресингували та створювали небезпечні моменти. На 7 хвилині Пуш пробіг по лівому фланзі, обігравши кількох гравців Рубікону, зробив простріл на Гарнагу, проте м’яч пройшов повз воріт. За кілька хвилин черкащани заробили кутовий. Після хорошої подачі Масохи, капітан – Сініцин замкнув удар, але гравці гостей перевели м’яч в аут. На 17 хвилині ще один стандарт виконували наші футболісти. Біля м’яча – Масоха. Удар! М’яч влучає у стінку, а захисники гостей вибивають його на кутовий. Після подачі, м’яч потрапляє до Кулика. Артем сильно пробиває і м’яч проходить у сантиметрах зі стійкою. На 43 хвилині «Рубікон» відкриває рахунок у матчі. Бачинський Віктор протянув м’яч з центра поля до карного майданчика відіграв в стінку з капітаном команди Тищенко Максимом та прицільним ударом виводить свою команду вперед. На останній хвилині основного часу Пуш потужним ударом б’є повз воротаря, але захисник вибиває м’яч з лінії воріт. Перерва.

Другий тайм активніше почали футболісти МСК «Дніпро», але за перші 20 хвилин другого тайму нічого небезпечного команди не створили. Перший дійсно загрозливий момент створили дніпряни. Господарі заробили штрафний біля кута поля, Масоха робить подачу та Віталій Коломоєць б’є головою, але вище воріт. Далі гра проходила на половині поля гостей. Кілька небезпечних моментів створив Кіріл Загоруйко. Продемонструвавши свій дриблінг Загоруйко здійснив кілька прострілів в штрафний майданчик. Після одного з такого них, гості відбились, але на підборі зіграв Олександр Пантелей. Завдавши потужний удар воротар відбив перед собой м’яч, Кулик Артем випередив захисників і зіграв у два дотики: першим прийняв а другим покотив Меркулову Євгену на порожні ворота. Рахунок 1:1. На хвилі емоцій господарі хотіли вирвати перемогу, але не вийшло. Фінальний свисток МСК «Дніпро» здобуває здобуває довгоочікуваний поінт.  

Автор: Юлія Глизь