Представляємо суперника МСК «Дніпро» у матчі чемпіонату країни - ФК «Рубікон-Вишневе»
П'ятниця, 16 серпня 2019, 10:10

cropped-fcr 512

МСК «Дніпро» (Черкаси) у неділю, 18 серпня, у Черкасах (початок гри о 17:00) проведе гру 3 туру чемпіонату України серед аматорів проти столичної команди

ФК «Рубікон-Вишневе» (Київ):

Дата заснування: 6 березня 2017 року

Кольори клубу: синьо-білі

Президент: Олег Бірун

Головний тренер: Віктор Курята

Тренер: Олександр Петрук

Адреса: 04209, м. Київ, вул. Озерна, 1, офіс 21

Тел.: +380 44 231 2381

Стадіон: Міський стадіон м.Вишневе

Історична довідка

«Рубікон» був створений у березні 2017 року. В тому ж місяці команда стала колективним членом федерації футболу міста Києва. Згодом клуб подав заявку на учать в аматорському чемпіонаті України.

Свій першій офіційний матч в аматорській першості «Рубікон» провів 5 серпня 2017 року на виїзді з командою «Єдність» (Плиски). Результат зустрічі 2:0 на користь «Єдності». Власне, дебютний сезон склався не дуже вдало для новоствореної команди. У групі 2 «Рубікон» посів останнє місце, набравши у 14 іграх 4 очки. Втім, потрібно врахувати молодість гравців та брак часу для відпрацювання ігрових зв’язків.

Головний тренер Віктор Курята – молодий спеціаліст (народився 19 травня 1989 року), вихованець київських футбольних шкіл ДЮСШ-15 та «Динамо». У складі збірної Києва отримав звання кандидат в майстри спорту.

Восени 2018 року «Рубікон» брав участь відразу в декількох турнірах: чемпіонаті та Кубку України серед аматорів, а також першості Києва. Підсумки виступів підвів наставник команди Віктор Курята:

- Десяте місце команди у сезоні 2018/2019 роківв за мінімального відставання від конкурентів дуже засмутило команду. Вважаю, втратили очки там, де не мали їх втрачати, а загалом же сезон дуже хороший був. Гравці приходили й відходили, «текучка» кадрів, і при цьому все одно давали результат. «Кістяк» колективу вдалося сформувати, і ці люди у нас залишаються.

Які будуть завдання у новому сезоні?

– Скажу так: у нас завдання незмінні, це – утримати «кістяк» команди, добре підготувати цих 14-15 молодих хлопців від нового сезону та інтегрувати новачків у склад. Ось ця послідовна робота буде направлена на те, щоб ще краще підготуватися й до наступного літа цим награним складом бути готовими перейти в Другу лігу. Чому ми не отримали атестат – цього я не знаю, це компетенція нашого керівництва – я тут не маю права судити. Але я впевнений, що наш клуб рухається в правильному напрямку, і ми продовжимо цю роботу, щоб розвивати наших гравців і клуб. Будемо пробувати зачепитися за трійку, але у нас молоді гравці – і ми будемо вимагати від них не стільки турнірного результату, а скільки якості гри. Це стосуватиметься не лише чемпіонату України, а й чемпіонату Києва, де ми паралельно беремо участь.

– Щодо кадрових змін: наскільки змінився «Рубікон» порівняно з минулим чемпіонатом?

– Зміни є. У нас біля десятка новачків (дев’ять станом на сьогодні) – серед них півзахисник Іван Гусін, вихованець ДЮСШ-15 і продовжувач відомої футбольної династії. Є й втрати. Наприклад, Антон Мороз, який провів найбільше матчів за клуб, отримав запрошення спробувати сили в чемпіонаті Німеччини. Чотири клуби запросили на перегляд, фактично вирішено вже, що він залишається. Рогожкін підписав контракт із вірменським клубом. Нестеренко поїхав у Португалію. Калайтан – у Румунію. Арутюняном цікавилися в чернігівській «Десні», але ми змогли його задіяти в новому сезоні.

 

 

ФК «Рубікон-Вишневе»

 

ВОРОТАРІ

 

Карнаушенко Руслан             1999

 

Левченко Вадим                     1996

 

Следзевський Андрій             2000

 

Стриж Євген                            1990

 

ЗАХИСНИКИ

 

Арутюнян Давид                       1998

 

Котовий Володимир                 1997

 

Остроконь Артем                     1998

 

Чорномаз Анатолій                   1993

 

Шутенко Вадим                        1998

 

ПІВЗАХИСНИКИ

 

Бачинський Віктор                  1998

 

Ведута Єгор                              1999

 

Гусін Іван                                  2001

 

Краснопольський Ярослав      1999

 

Марченко Олександр               1997

 

Ніколаєць Дмитро                   1998

 

Паламарчук Іван                      2000

 

Породько Олександр               1998

 

Чаповський Дмитро                1999

 

Швець Богдан                          1994

 

НАПАДНИКИ

 

Гезлер Бахадир                        1997

 

Іващик Владислав                   2001

 

Тищенко Максим                    1995

 

 

Президент: Бірун О. Г..

 

Технічний директор: Руденко Р.В.

 

Головний тренер: Курята В.В..

 

Тренери: Маринчук Д.Б., Стриж Є.П.