Футболісти МСК «Дніпро» (Черкаси) поспарингувалися між собою
Вівторок, 23 липня 2019, 18:57

1 DSC 0364

У рамках навчально-тренувального збору на головній арені «Центрального стадіону» дніпряни провели двосторонню гру

У футбольної команди черкаського МСК «Дніпро» триває навчально-тренувальний збір, який проходить у рамках підготовки до двох чемпіонатів України – чемпіонату України серед аматорських команд і чемпіонату України серед команд першої ліги U-19.

Навчально-тренувальний збір, у якому бере участь майже 50 футболістів, проходить на базі КП «Центральний стадіон», де створені всі умови для підготовки.

23 липня склад команди, який готується до старту у чемпіонаті серед аматорів на головній арені «Центрального стадіону» провів двосторонню гру. Незважаючи на товариський статус гри, хлопці на футбольному полі дуже старалися. Не за горами (орієнтовно 4 серпня) старт чемпіонату і футболісти намагаються проявити себе з найкращого боку, щоб витримати конкуренцію і потрапити до стартового складу. Приємно відзначити, що у команді є доволі не мало позицій на футбольному полі, на які претендують по два рівні за силою футболісти.

2 DSC 0371

 

Навчально-тренувальний збір закінчиться 28 липня товариською грою проти ФК «Зірка» (Кропивницький). А з наступного понеділка футболісти, які потраплять у заявковий лист на участь у чемпіонаті країни серед аматорів, перейдуть на недільний цикл підготовки до матчів чемпіонату України.