За проявлений характер футболісти МСК «Дніпро» (Черкаси) здобули важливу нічию
Субота, 15 червня 2019, 19:27

01053 DSC 0096

Гравці «Дніпра» вчергове продемонстрували, що незважаючи на середній вік гравців – майже 18 років, можуть нарівні змагатися із дорослішими опонентами

 

Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга.

7 тур. 15.06.2019

Черкаси. КП «Центральний стадіон»

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Росава» (Степанці) – 2:2 (0:1)

Арбітр: Шланчак Володимир (Городище)

Асистенти арбітра: Єременко Микола (Чигирин), Шульга Сергій (Кам’янка)

Делегат-інспектор: Ніцак М. П. (Золотоноша)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Ковальчук Д., Сухецький Г., Дашко К.(Танцюра Д., 77),

Лукомський Д.(Загоруйко К., 64), Ляхович А., Вініченко Б., Дзюба Д., Масоха А., (Норенко А., 42), Пуш Н., Кулик А., Гарнага В.(Антоненко В., 73).

Головний тренер: Євген Тарасенко; помічник головного тренера: Богдан Жало; тренер воротарів: В’ячеслав Кудін.

Голи:автогол суперника (76), Антоненко В.(85) - Балюк О. (33), Конюша О.(60)

Футболісти черкаського «Дніпра» з тактичного огляду на гру, дали можливість своєму супернику на старті зустрічі продемонструвати свій атакувальний потенціал. Таким чином дебют зустрічі гості провели активніше, але все пройшло без особливих загроз для черкаських воріт. Зі свого боку шанс відкривати рахунок у грі дніпряни мали на 11 хвилині гри, коли Владислав Валашанко на підступах до своєї штрафної з порушенням правил зупинив прохід Нікіти Пуша, але черкащанам штафний удар до логічного завершення довести не вдалося. Через 6 хвилин Пушу вже ніхто не завадив зробити фланговий прохід із наступним прострілом у штрафну, де Артему Кулику не вистачило кількох сантиметрів, щоб ефектно скористатися цим пасом. Гості намагаються взяти хід зустрічі під свій контроль, проте зробити це з добре фізично підготовленими дніпрянами не так просто. Хоча на 24 хвилині у Владислава Сотника із «Росави» вдається зробити удар по воротах, але мяч пролетів вище "рамки". Згодом активність гостей знаходить своє втілення у забитий гол, який на 34 хвилині забив Балюк - 0:1. Пропущений мяч додав активності до дій черкащанам і на 38 хвилині Владислав Гарнага виходить сам на сам з голкіпером степанецької команди Олексієм Сорокіним, але лайцмен побачив положення поза грою. Ближче до перерви знову в епіцентрі уваги Пуш і знову гості змушені зупинити його прохід з порушенням правил, але штрафний у виконанні дніпрян не досяг мети.

Другу частину зустрічі черкаська команда почала активніше, на відміну від старту гри і на 50 хвилині лише непорозуміння між Куликом і Пушем завадило дніпрянам зрівнювати рахунок у грі. Згодом у черкащан в епіцентрі атаки Норенко, але обіграти Сорокіна йому не вдається. Варто відзначити, що «Росава» зробила ставку на контратаки і на 60 хвилині їм вдається подвоїти перевагу у рахунку. Після другого забитого гола гості не припинили свої активні дії в атаці. Але степанецька команда не врахувала той факт, що черкаські футболісти, незважаючи на те, що середній вік її гравців майже 18 років, знаходиться у відмінній фізичній формі і у змозі тримати високий темп зустрічі усі 90 хвилин (+ компенсований час). А на 76 хвилині у дніпрян черговий фланговий прохід Пуша із наступним «прострілом» у штрафну закінчується тим, що Ілля Никитенко забиває к свої ворота – 1:2. Цей гол додає впевненості дніпрянам. Варто відзначити, що перед забитим голом Євген Тарасенко зробив заміну. Відразу після того, як рахунок змінився тренер черкащан вніс чергову зміну у склад гравців на полі. Як з’ясувалося згодом, наставник дніпрян вгадав із замінами – Віталій Антоненко на 12 хвилині свого знаходження на полі зумів скористатися пасом із глибини поля і зрівняти рахунок у грі – 2:2. Другий забитий гол ще більше додав впевненості черкаській команді і вони не бажали зупинятися на досягнутому, але згодом пролунав фінальний свисток арбітра.