МСК «Дніпро» (Черкаси) здобув впевнену перемогу у чемпіонаті Черкащини з футболу
Неділя, 02 червня 2019, 08:09

1 DSC 0248

Свою безаперечну ігрову перевагу над командною «Родень», дніпряни втілили у 5 забитих мячів

Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга.

5 тур. 01.06.2019

Черкаси. КП «Центральний стадіон»

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Родень» (Канів) – 5:0 (3:0)

Арбітр: Віталій Залозний (Городище)

Асистенти арбітра: Крикун Захар (Звенигородка), Володимир Лобанов (Золотоніський р-н)

Делегат-інспектор: Артюх М.М. (Шпола)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Ковальчук Д., Дашко К. (Черняк Б., 70), Дзюба Д., Лукомський Д., Ляхович А. (Антоненко В., 46), Пантелей О.(Танцюра Д., 60 хв.), Вініченко Б. (Норенко А.,46), Загоруйко К. (Ткач А., 65), Пуш Н. (Борисенко В., 70 хв.), Сухецький Г., Кулик А.

Головний тренер: Євген Тарасенко; помічник головного тренера: Богдан Жало; тренер воротарів: В’ячеслав Кудін

Голи: Пуш (6хв.), Кулик (30 хв.), Вініченко (39 хв.), Антоненко (48 хв.), Дзюба (67 хв.).

Гра проти канівської «Родені» для черкаської команди мала стати підсумковою за весняний період участі у змаганнях. І ніби розуміючи важливість цієї гри дніпряни зі стартових хвилин гри «понеслися» атакувати ворота гостей. на 6 хвилині гри Нікіта Пуш відкриває рахунок у зустрічі. Після забитого гола черкаська команда спробувала закріпити успіх, але їм цього не вдалося це зробити. Згодом канівчани проявили активність і ціленаправлено пішли на штурм черкаських воріт, але для них все закінчувалося на підступах до штрафної. А господарі матчу продовжували «розшатувати» захисну ланку суперника і їм це вдається зробити, але поки все проходить без попадання круглого у сітку воріт.

2 DSC 0231

 

Ближче до середини тайму темп зустрічі знизився, але як зясувалося згодом, то дніпряни зробили маленьку передишку і знову почали створювати біля воріт опонентів небезпечні моменти. А на 30 хвилині Артем Кулик на позиції центрального форварда влучним ударом подвоює перевагу своєї команди – 2:0.

4 DSC 0241

Цей гол додав впевненості черкащанам. На своєму фланзі ще з більшою енергією заграв Нікіта Пуш. Тут варто відзначити, що зазвичай Нікіта свої гострі флангові проходи сам і завершує, то тут він у таких ситуаціях у завершальній стадії інколи піднімав голову і намагався дати пас партнерам, які не були готові до таких ефективних дій.

За шість хвилин до перерви Вініченко влучним ударом довів перевагу своєї команди до комфортної – 3:0.

Друга частина зустрічі почалася із того, що Віталій Антоненко, який вийшов на заміну, змінює рахунок на табло до 4:0.

3 DSC 0243

Відчувши смак до забитих голів черкаська команда ще більше посилює тиск на ворота канівчан. Кількість створених і нереалізованих дніпрянами гольових моменті не піддається підрахунку: десь воротар «Роденя» рятував свою команду, десь не вистачало влучності черкащанам, а десь і досвіду. Лише одного разу за цей проміжок часу шкіряна куля затріпотіла у сітці воріт гостей – пятий гол у складі «Дніпра» забив Дмитро Дзюба.

У підсумку МСК «Дніпро» здобув впевнену перемогу і своєю грою залишив приємне враження.