Гравець МСК «Дніпро» взяв участь у нараді, де були підведені спортивні підсумки березня і квітня
Написав Віктор Яременко   
Субота, 20 квітня 2019, 10:54

2004 нова доба

У заході, яке проводилообласне управління у справах сім'ї, молоді та спорту «Дніпро» (Черкаси) представляв Геннадій Сухецький

Вже традиційно у прес-центрі «Нової Доби» зібралися провідні спортсмени Черкащини, щоб поділитися своїми досягненнями і планами на майбутнє. Провів захід керівник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський. Також про спортивні успіхи квітня розповідали кращі спортсмени, тренери, президенти обласних федерацій.

Серед учасників заходу був гравець футбольної команди МСК «Дніпро» (Черкаси) Геннадій Сухецький, який присутнім розповів наступне:

2004 -7

- У період з грудня 2018 року по березень 2019 року футбольна команда МСК «Дніпро» (Черкаси) у рамках підготовки до футбольного сезону провела на базі КП «Центральний стадіон» 5 навчально-тренувальних зборів. Умови для проведення НТЗ були відмінні: у розпорядженні команди були відкритий футбольний майданчик із штучним покриттям, спортивний зал, басейн, бігові доріжки стадіону, зал для силових занять, прес-хол для проведення теоретичних занять. Крім цього команда брала участь у товариських матчах та грала у турнірі памяті Першина.

10 квітня 2019 року «Дніпро» у чемпіонаті України серед команд першої ліги U-19 провів перший матч другого кола. Матч відбувся на виїзді у Запоріжжі. Суперник - ФК «Голкіпер» - один з лідерів турнірної таблиці. Наша команда зуміла налаштуватися і обіграти сильного суперника. 17 квітня у другій зустрічі, яка відбулася у Дніпрі, наша команда здобула також перемогу і перемістилася на 1 місце турнірної таблиці.

А вже 4 травня «Дніпро» стартує у чемпіонаті Черкаської області з футболу серед команд вищої ліги. Участь у цих змаганнях дасть змогу ще якісніше підготуватися до чемпіонату України з футболу серед аматорських команд сезону 2019/2020 років, який стартує влітку.

Загалом створення у Черкасах муніципального футбольного клубу «Дніпро» це дуже добре тому, що тепер хлопці, які з дитинства займаються футболом, мають шанс продовжити свою спортивну кар’єру на Черкащині та можливість грати на професіональному рівні.