На футбольному полі зустрівся досвід із молодістю
Написав Administrator   
Неділя, 03 березня 2019, 09:03

1-DSC 0243

Майбутній учасник обласних змагань з футболу – МСК «Дніпро» (Черкаси) позмагався з минулорічним бронзовим призером чемпіонату Черкщани з футболу

 

02.03.2019р. Білозір’я. Футбольне поле із штучним покриттям. Товариська гра.

ФК «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н.) - МСК «Дніпро» (Черкаси) – 3:0 (3:0)

Голи: Гонщик (18 хв., 45+2 хв.), Аргєєв (40 хв.)

МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси): Б. Ковальчук, А.Ткач (Б.Черняк,46), А.Ляхович, Д. Лукомський (В.Коломоєць, 59), К.Дашко (К. Молоков), О.Пантелей (Р. Однороженко, 66 хв.), Н.Хамко (Г.Сухецький, 46 хв.), Н.Пуш (К.Загоруйко, 61 хв.), А.Кулик (І. Шевченко, 66 хв.), А.Масоха (Танцюра, 61 хв.), В.Гарнага (В.Борисенко, 66 хв.)

Головний тренер Є. Тарасенко, тренери: Б. Жало, В. Кудін.

ФК «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н.): О. Манжела, О. Котелюх, Д. Логвиненко

О. Коркішко (В Давиденко, 58 хв.), О. Цюпаченко (І.Жох, 46 хв.), В. Гонщик (М. Погрібняк, 58 хв.), І. Дробітько (О. Удовика, 46 хв.), Д. Масло (В. Петришин, 48 хв.), П. Кіт (Д. Скороходов, 46 хв.), О. Аргєєв (Вєтров, 46хв., М. Безгуба, 65 хв.), А. Хрипченко (С. Приходько, 65 хв.)

Почесні президенти: Лісовий О.А., Саранча В.П.: президент В.П.: С.Макаренко, головний тренер: М.Безгуба.

Початок зустрічі активніше провели золотоніські футболісти. Дніпрянам потрібен був деякий час, щоб налагодити командні дії. Але золотонісцям вдавалося контролювати хід поєдинку і на 18 хвилині зустрічі зусиллями Гонщика відкрити рахунок у поєдинку. Тут варто відзначити, що голкіпер черкащан зреагував на удар іменитого гравця златокраївців, але політ «кулі» наскільки була сильним, що від руки Ковальчука м’яч зрекошетив від стійки каркасу воріт у сітку. Згодом дніпряни отримали шанс, щоб зрівняти рахунок у зустрічі, але прохід Гарнаги захисники господарів зустрічі заблокували. Через кілька хвилини Пантелей та Пуш дальніми ударами перевіряють реакцію голкіпера золотонісців Манжели, але безуспішно для себе та успішно для воротаря златокраївців. Після цього господарі матчу дають супернику ще кілька шансів перспективно атакувати, але хід поєдинку продовжували тримати під своїм контролем. По рухливості на футбольному полі перевага невеличка на боці гостей, а от по кількості ефективних атак і кількості точних атак перевага на боці золотонісців і на 40 хвилині гри Аргєєв подвоює перевагу своєї команди –2:0.

2-DSC 0247

А наприкінці першої частини зустрічі Гонщик у «Златокраю-2017» на досвіді змусив невимушено помилитися захисника черкащан (а якщо відверто, то захисник із зусиллям "дихнув" на Вадима) і у підсумку відбулося падіння півзахисника і призначення пенальті у ворота дніпрян. Гонщик із одинадцятиметрової позначки був влучним – 3:0.

3-DSC 0258

 

Відразу після перерви дніпрянину Пушу вдалося нарешті забити м’яч у ворота суперника, але арбітр зафіксував положення поза грою і гол було відмінено. Ця подія стала сигналом для златокраївців і вони посили тиск на ворота опонентів, але черкащанам вдалося призвичаїтися до переважно флангових небезпечних атак суперника і їх ефективно відбивати.

По ходу у командах почали відбуватися заміни. «Свіжа кров» дніпрян позитивно подіяла на їхні дії і вони почали діяти сміливіше і, відповідно, у них почали з’являтися можливості для взяття воріт суперника, але в одному моменті Манжела на мить випередив Кулика, а в іншому, на 70 хвилині зустрічі, Шевченко з вигідної позиції переправляв головою шкіряну кулю у ворота суперника, але вийшов пас у руки воротареві.

4-DSC 0274

 

Після того як у «Златокраю-2017» відбулися заміни, команда почала грати не так злагоджено в атаці, але при цьому в обороні все було добре. Таким станом справ був незадоволений головний тренер команди із Золотоніського району і сам вийшов на футбольне поле.

Незважаючи на те, що час зустрічі йшов до завершення, дніпрянам вдалося додати у швидкості і частіше володіти мячем, але до логічного завершення атак суперник не давав справу доводити. У підсумку черкаська команда залишила поле без забитого гола. Проте головний тренер суперників Микола Безгуба похвалив молоду команду з Черкас, відзначивши прогрес у їхніх діях, у порівнянні з попередньою товариською грою цих команд влітку минулого року.