Футболісти МСК «Дніпро» (Черкаси) завершили перший підготовчий збір до сезону
П'ятниця, 01 лютого 2019, 21:52

01-DSC 0937

У заключний день першого навчально-тренувального збору девятнадцятирічні представники черкаського спортивного клубу провели контрольну гру

01.02.2019. Олександрія. Поле зі штучним покриттям стадіону «Ніка»

«Олександрія – U-19» - МСК «Дніпро- U-19» - 5:0 (2:0)

МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси):

Iтайм: Б. Ковальчук, А.Ткач, В.Коломоєць, А.Короп, Д.Лукомський, О.Пантелей, А.Норенко, Н.Пуш, А.Кулик, А.Масоха, В.Гарнага.

II тайм: Є. Кольєв, Б.Черняк, В.Коломоєць (В.Архипенко, 71), А.Короп, Д. Дзюба, Н.Хамко, К.Дашко, А.Масоха (М.Заніздра, 71), К.Загоруйко, Д.Ковалевич, В.Борисенко.

Головний тренер Є. Тарасенко, тренери: Б. Жало, В. Кудін.

 

Гра почалася з гострого флангового проходу черкащанина Пуша, але в останню мить голкіпер олександрійців перехопив простріл вздовж воріт півзахисника гостей. До 10 хвилини гри дніпряни подали два кутовий біля воріт суперника, які від різних прапорців виконав Масоха але справа до прицільного удару не дійшла.

Далі на полі черкаські футболісти діяли впевнено. Тут варто додати, що гравці «Дніпра» вперше цього року грають на великому футбольному полі. До цього наші хлопці готувалися на майданчику максимум розміром 60м х40м. Але незважаючи на це, черкащани намагаються діяти широко, із за задіюванням обох флангів. Особливо багато небезпеки воротам олександрійців було з правого флангу де активністю відзначався Пуш і постійно створював проблеми захисту суперників. А реальний шанс відкрити рахунок у грі на 22 хвилині мав Гарнага, але дещо забарився з ударом з 15 метрів майже по центру воріт і захисник господарів поля ногою заблокував цей удар.

01012-DSC 0958 

А далі суперник покарав гостей за нереалізований гольовий момент і рахунок у зустрічі було відкрито. Після забитого гола мячем частіше стали володіти господарі поля, але при цьому вони постійно були в напрузі від гострих контратак команди з Черкас.

02-DSC 0947

 

У «Олександрії-U-19» ближче до завершення тайму відбулися заміни, які додали свіжості у їхніх діях і на 40 хвилині рахунок у зустрічі став 2:0.

З урахуванням товариського статусу зустрічі, у другому таймі головний тренер «Дніпра» зробив 9 замін. Зрозуміло, що це було дещо ризиковано робити проти команди, яка представляє найсильніший дивізіон 19-річних футболістів країни, але у черкащан свій екзамен за підсумками першого НТЗ мали здати усі.

03- DSC 0973

Дніпряни на старті тайму проявили активність, але поступово досвід виступу суперника у більш відповідальних матчах дав про себе знати, що згодом і позначилося на рахунку – 3:0. На 75 хвилині у гостей Борисенко мав для своєї команди черговий шанс забити гол у ворота суперника, але не зумів цим скористатися відмінним гольовим моментом. Майже відразу господарі поля організували якісну атаку, яку завершили влучним ударом – 4:0. Далі у грі, де олександрійська команда набрала «крейсерського» ходу, гостям переламати хід поєдинку було вже складно.

04-DSC 0984

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ