Прес-конференція МСК «Дніпро» (Черкаси). ВІДЕОЗВІТ
П'ятниця, 11 січня 2019, 20:20

11012019 -DSC 0759

Відбулась прес-конференція з нагоди підготовки футбольної команди муніципального спортивного клубу «Дніпро» (Черкаси) до II частини чемпіонату України з футболу (I ліга, U-19)

 

 

11 січня 2019 року у прес-центрі КП «Центральний стадіон» відбулася прес-конференція, на якій були підведені підсумки виступу новоствореної футбольної команди МСК «Дніпро» (Черкаси) у I колі чемпіонату України з футболу (I ліга, U-19), окреслені завдання на другу частину чемпіонату та оголошено, в яких змаганнях команда братиме участь у 2019 році. Також у ході прес-конференції відбулася презентація екіпірування для футбольної команди.

 

До слова запрошувалися заступники міського голови Черкас Юрій Ботнар і Ігор Коломоєць, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров,головний тренер футбольної команди МСК «Дніпро» (Черкаси) Євген Тарасенко.

 

ДОВІДКОВО

 

Футбольна команда МСК «Дніпро» (Черкаси) створена на базі КП «Центральний стадіон» у липні 2018 року, після того як у Черкасах припинила своє існування команда «Черкаський Дніпро», яка не зуміла за підсумками сезону 2017/2018 років зберегти прописку у I лізі чемпіонату України з футболу серед професіональних команд.

 

Новостворена команда МСК «Дніпро», сформована із випускників дитячо-юнацьких футбольних шкіл Черкас і області, у вересні 2018 року стартувала у чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги U-19, де успішно подолала перше коло змагань.

 

У 2019 році футбольні команди муніципального спортивного клубу «Дніпро» планують взяти участь у кількох чемпіонатах. Насамперед черкаські футболісти продовжать боротьбу за вихід до фінальної частини чемпіонату України сезону 2018/2019 р.р. (U-19, 1 ліга), а паралельно цей склад команди виступатиме у чемпіонаті Черкаської області.

 

У серпні «Дніпро» стартує у чемпіонаті України серед аматорських команд сезону 2019/2020 р.р., що дасть змогу взяти участь у атестації на отримання ліцензії для участі у змаганнях серед професіональних команд II ліги, де дніпряни планують грати починаючи із сезону 2020/2021 років.

 

Крім цього влітку 2019 року із випускників місцевих ДЮСШ буде сформовано нову команду для участі у чемпіонаті України (1 ліга, U-19).

 

 

Ігор Коломоєць, заступник міського голови Черкас

 

Юрій Гончаров, директор КП «Центральний стадіон»

 

Юрій Ботнар, заступник міського голови Черкас

 

Максим Зеленський, начальник управління сімї, молоді та спорту Черкаської ОДА

 

Євген Тарасенко, головний тренер футбольної команди МСК «Дніпро» (Черкаси)