МСК «Дніпро» (Черкаси) на мажорній ноті завершує перше коло чемпіонату
Четвер, 25 жовтня 2018, 09:56

25102018-333n

Футболісти черкаського «Дніпра», обігравши ФК «Нікополь», у доброму настрої йдуть на «зимову» перерву у чемпіонаті

 

Чемпіонат України з футболу серед команд першої ліги. U-19. Група №3. 7 тур

24.10.2018р. Нікополь

ФК «Нікополь» - МСК «Дніпро» Черкаси» - 0:2 (0:0)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Д.Скожепа, В.Борщ (А.Норенко, 66), К.Дашко, В.Коломоєць, А.Короп, Б.Черняк (А.Ткач,74), А.Кулик (Д.Ковалевич, 71), А.Масоха (М.Заніздра, 80), О.Пантелей, Н.Пуш (В.Борисенко, 46),В.Гарнага (В.Архипенко, 80).У запасі: Б.Ковальчук.

Головний тренер Є.Тарасенко; помічник головного тренера Б.Жало, тренер воротарів В.Кудін.

Голи: А.Кулик (27 хв.), В.Гарнага (61 хв.)

Перше коло чемпіонату черкаські футболісти завершували матчем проти одного з аутсайдерів турнірної таблиці. Незважаючи на різні позиції у турнірці, обидві команди були налаштовані закінчити футбольний рік тільки перемогою. Проте з перших хвилин гри гості продемонстрували більшу активність і бажання забити гол. Пройшло майже пів години гри поки дніпрянам вдалося відкрити рахунок у грі: Артем Кулик свій фірмовий фланговий прохід завершив входом у штрафну суперника з подальшим влучним ударом у ближній кут воріт – 0:1. Втіливши у забитий мяч свою перевагу, команда Євгена Тарасенка на досягнутому не зупинялася і продовжувала тримати захист суперника у постійній напрузі.

Наступний мяч у нікопольські ворота влетів у другому таймі. Владислав Гарнага, після подачі мяча партнерами у штрафну господарів, скористався непорозумінням між захисниками і зробив рахунок 0:2.

Повівши у рахунку з комфортною перевагою, «Дніпро» почав грати ще більш розкутіше, але справа до забитого гола більше не дійшла. На компенсованих арбітром хвилинах гри у черкаські ворота був призначений сумнівний пенальті, але Дмитру Скожепі вдалося свої ворота утримати «сухими».

Вигравши з рахунком 2:0, черкаські футболісти «Дніпра» перемістилися на третє місце турнірної таблиці. До речі, першу частину чемпіонату дніпряни провели без поразок. Єдине, що у матчі проти «Маолдіса», який черкаська команда виграла 3:0, у складі «Дніпра» грав футболіст, який у турнірі серед 17-річних отримав червону картку і повинен був цю гру пропускати. Тож нашій команді, на жаль, була зарахована «технічна поразка» 0:3.