Футболісти «Дніпра» у Черкасах здолали лідера своєї групи
Середа, 17 жовтня 2018, 20:44

DSC 0294

Чемпіонат України з футболу. Перша ліга. U-19. Група №3. МСК «Дніпро» (Черкаси) - ФК «Петриківка» – 1:0 (0:0)

Чемпіонат України з футболу серед команд першої ліги. U-19. Група №3. 6 тур

17.10.2018р. Черкаси. КП «Центральний стадіон»

МСК «Дніпро» (Черкаси) - ФК «Петриківка» (Дніпропетровська обл.) – 1:0 (0:0)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Д.Скожепа, В.Борщ (А.Ткач, 90), К.Дашко, В.Коломоєць, А.Короп, Б.Черняк, А.Кулик (Д.Ковалевич, 75), А.Масоха (А.Норенко, 80), О.Пантелей, Н.Пуш (В.Борисенко, 67), В.Гарнага (Д.Дубінін, 90+2).

У запасі: Б.Ковальчук, Д. Биченко, М. Заніздра, В.Архипенко

Головний тренер: Є.Тарасенко; помічник головного тренера: Б.Жало, тренер воротарів: В.Кудін.

Гол у «Дніпра» на 90+2 хвилині гри забив В.Борисенко.

 

Стартові 10 хвилини гри продемонстрували, що у гості до черкаської команди завітали дійсні лідери турнірної таблиці групи №3. Футболісти з Петриківки на початку зустрічі зробили акцент на те, щоб забити «швидкий» гол і були двічі близькими до успіху. Проте їхньому бажанню забити бажаний мяч завадила надійна гра захисників дніпрян. Орієнтовно до 20 хвилини гри на футбольному полі вже більше домінували господарі зустрічі. Поступово темп поєдинку впав, а, відповідно, гострота біля обох воріт також зникла. До завершення першого тайму командам не вдалося створити гольових моментів.

Зовсім іншим видався для черкаських футболістів другий тайм зустрічі. Дніпрянам вдалося взяти під свій повний контроль хід зустрічі. Відповідно з’явилися моменти, щоб відкрити рахунок у матчі. На 57 хвилині гри Кулик виходить один на один з голкіпером Петриківки, але не зумів обіграти воротаря. Через хвилину Кулик знову у центрі уваги, але його удар головою не досягає мети. Далі було попадання Масохи у поперечину воріт гостей. Згодом Борисенко не розібрався у простій ситуації у штрафній суперника. А так міг би відкривати рахунок у зустрічі.

Тиск господарів поля до закінчення гри зростав. Суперник відповідав гострими контрвипадами, чим підтверджував, що налаштований здобути чергову перемогу. «Розвязка» у грі, і, мабуть, справедлива, наступила на компенсованих хвилинах гри арбітром зустрічі, коли Борисенко зумів скористатися помилкою захисників гравців ФК "Петриківка".