МСК «Дніпро» Черкаси» - МФК «Кремінь» Кременчук – 1:1. ЗВІТ І ФОТО З ГРИ
Четвер, 04 жовтня 2018, 08:10

02-DSC 0234

Футболісти «Дніпра» волю до перемоги проявили, але «Кремінь» так і не «дожали»

Чемпіонат України з футболу серед команд першої ліги. U-19. Група №3. 4 тур

03.10.2018р. Черкаси. КП «Центральний стадіон»

МСК «Дніпро» Черкаси» - МФК «Кремінь» Кременчук – 1:1 (0:0)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Д.Скожепа, В.Борщ (А.Норенко, 64), К.Дашко (Д.Дубінін, 89), В.Коломоєць, А.Короп, (Б.Черняк, 86), А.Кулик (Д.Ковалевич, 75), А.Масоха (Б.Гуназа, 78), О.Пантелей (В.Архипенко, 89), А.Ткач, Н.Пуш (В.Борисенко, 67),В.Гарнага (М.Заніздра, 86),

У запасі: Б.Ковальчук. Головний тренер Є.Тарасенко; помічник головного тренера Б.Жало, тренер воротарів В.Кудін.

Гол у «Дніпра» на 75 хвилині гри забив Коломоєць.

Початок зустрічі показав, що у гості до дніпрян приїхала добре організована команда із Кременчука. Вже на першій хвилині гри «Кремінь» виконував штрафний удар по центру воріт і здавалося, що після удару кременчужця, ніщо не завадить шкіряній кулі залетіти у верхній кут воріт, проте Скожепі вдалося «потягнути» цей складний удар. Ще кілька хвилин гостям вдавалося навязувати черкащанам свою гру. Активність «Кременя» на 5 міг хвилині гри Гарнага, який мав шанс виходити один на один з голкіпером гостей, але захисники в останню мить зуміли відібрати мяч у черкаського захисника. Через пять хвилин Масоха з кутового намагається виконати «сухий лист». Згодом Кулик на своєму фланзі залишивши позаду опонентів, пробиває по воротах, та воротар парирує цей постріл.

03-DSC 0239

 

Щодо «Креміня», то команда також методично проводить свої атаки, але якщо протягом перших 15 хвилин зустрічі вони мали деяку територіальну перевагу, то тепер на полі вже точиться рівна боротьба. На 21 хвилині Пушу забракло досвіду, щоб з 12 метрів влучити у рамку воріт «Кременя».

Поступово темп зустрічі почав падати (з 26-27 хвилини гри). Але кількість шансів забити гол у ворота гостей у черкащан не зменшилася. Був момент у Гарнаги загострити ситуацію, але нападник не зумів у штрафній суперника розібратися бити йому по воротах, чи віддавати пас. Далі було попадання мяча у руку гравця «Кременя», але арбітр не відреагував на цей епізод. У відповідь контрвипад гостей був, але все обійшлося для черкаських воріт.

04-DSC 0245

Стартові 10 хвилин зустрічі команди провели практично у центральній частині поля. на 60 хвилині зустрічі черкаська команда пропускає другий м’яч у чемпіонаті: гравець «продавивши» лівий фланг захисту дніпрян бив по воротах, але м’яч влучив у стійку воріт і відскочив на набігаючого майбутнього автора гола – 0:1. Забивши гол, гості не побігли забивати другий, а зосередилися на захисті своїх воріт. А захищатися було від кого. Після пропущеного гола головний тренер черкащан Євген Тарасенко почав вводити у гру гравців із запасу, що додало командним діям активності. Щоправда на 73 хвилині гравці із стартового складу могли записувати «асист» і гол: Кулик виводить Масоху один на один з воротарем, але захисникам в останню мить вдається вибити мяч із під ніг нашого півзахисника. А от через кілька хвилин капітану дніпрян Коломойцю ніхто не зміг при виконанні кутового удару завадити зрівняти рахунок у зустрічі – 1:1.

01-DSC 0253

Героєм зустрічі у Черкас міг стати Ковалевич, який вийшов на заміну. За 5 хвилин до завершення основного часу зустрічі Ковалевич, отримавши м’яч у штрафній суперника, з під захисників пробивав у нижні дальній кут воріт, але голкіпер «Кременя» якимось дивом зреагував на удар і кінчиками пальців перевів шкіряну кулю на кутовий.

Завершальні хвилини зустрічі обидві команди провели особливо не ризикуючи, розуміючи, що ціною помилки може бути поразка.

Фінальний свисток арбітра зафіксував чергову нічию «Дніпра» – третю у чотирьох матчах. У порівнянні зі стартовою грою дніпрян, коли вони провели разом кілька тренувань, вимальовується вже якийсь малюнок зустрічі і поступово налагоджуються між гравцями ігрові зразки.

Наступний мат МСК «Дніпро» (Черкаси) проведе 10 жовтня на виїзді проти ДЮФК «Олімпік» Кропивницький.

 

У Черкасах за матчем юніорських команд уважно спостерігав черкащанин, головний тренер професіональної футбольної команди другої ліги МФК "Кремінь" (Кременчук) ІГОР СТОЛОВИЦЬКИЙ

07-DSC 0224