МСК «Дніпро» Черкаси розходиться миром з ФК «Металург» Кам'янське - 1:1 (ОНОВЛЕНО)
Середа, 26 вересня 2018, 16:20

22 DSC 0081

26 вересня черкаські футболісти у чемпіонаті України (I ліга, U-19) на виїзді провели матч 3 туру

 

26.09.2018. м. Дніпро. Стадіон «Монтажник».

Чемпіонат України з футболу серед команд першої ліги (U-19). Група №3. 2 тур

ФК «Металург» Кам'янське - МСК «Дніпро» Черкаси - 1:1 (0:0)

МСК «Дніпро» (Черкаси): Д.Скожепа, К.Дашко, А.Короп, А.Ткач (Б.Черняк, 46), В.Коломоєць, О.Пантелей, В.Борщ (М.Заніздра, 88), А.Масоха (В.Архипенко, 88),

Н.Пуш (А.Норенко, 77), А.Кулик (Б.Гуназа, 80), В.Гарнага (Д.Ковалевич, 88)  

У запасі: Б.Ковальчук. Головний тренер Є.Тарасенко; помічник головного тренера Б.Жало.

Голи забивали: «Металург»:Є.Кисельов (70хв.) - «Дніпро»: А.Кулик (62 хв.)

 

До цієї зустрічі обидві команди лише набирали турнірні очки. Єдине, що камянська команда зіграла лише один матч, який виграла в гостях у ФК «Нікополь».

Головний тренер «Дніпра» Євген Тарасенко стартовий склад команди виставив такий, який починав попередню, переможну, гру дома. Зважаючи, що команди зустрічалися вперше на футбольному полі, то гравцям потрібен був деякий         час на адаптацію. Загалом перший тайм пройшов у рівній боротьбі, де ближчими до успіху були черкащани, коли Гарнага мав скористатися помилкою захисників, але у відповідальний момент пробив у голкіпера.

Після відпочинку загалом малюнок зустрічі не змінився – було багато рівної і тактичної боротьби. Та все ж на 62 хвилині у «Дніпра» пройшла результативна атака: Нікіта Пуш від лицьової лінії зробив навіс на дальню штангу на Артема Кулика, який нарешті скористався шансом забити гол – 0:1. До речі, після двох домашніх матчів, коли в Артема було багатенько нереалізованих гольових моментів сказав, що все буде гаразд і він забє гол на виїзді. Сказав – зробив.

Так склалися обставини, що через 8 хвилин під час розіграшу кутового господарям поля вдалося зрівняти рахунок у зустрічі – 1:1. Пропустивши мяч у свої ворота, черкаські футболісти зробили все можливе, щов знову повести у рахунку. Були виходи 3 у 2, і небезпечні удари по воротах, але рахунок до фінального свистка так і не змінився.

Після закінчення гри тренери «Металурга» відзначили нашу команду, сказавши, що у порівнянні з їхнім попереднім суперником (ФК «Нікополь») наша команда на голову сильніша.

ФК Днипро 3 1