Відбулася презентація муніципального спортклубу «Дніпро» (Черкаси). ПРЯМА МОВА
Вівторок, 18 вересня 2018, 16:39

DSC 0021

На зустрічі з представниками ЗМІ та вболівальниками було окреслені стратегічні плани новоствореного клубу на найближчий період

На прес-конференції з нагоди створення нового спортивного клубу, яка відбулася у прес-холі КП «Центральний стадіон», виступали і давали відповіді на запитання: заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар, заступник міського голови Черкас Ігор Коломоєць, директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський і головний тренер команди МСК "Дніпро" (Черкаси) Євген Тарасенко. Також на презентації були присутні футболісти команди, яких представив головний тренер.

На даному етапі у складі команди грають футболісти не старше 19 років, оскільки команда виступає у чемпіонаті України серед команд першої ліги - U-19. Проте разом з цим складом гравців тренуються ще 5 футболістів старшого віку, на яких у подальшому розраховує тренерський склад команди. А перспектива – це підготовка до участі у змаганнях серед професіональних команд чеміонату  України. Щодо фінансування, то міським бюджетом Черкас до закінчення цього року виділено 500 000 гривень. Це кошти на забезпечення матеріальної бази – ігрова форма, мячі та інше, зарплата головного тренера і його помічника, адміністратора клубу та лікаря-масажиста (посада поки що вакантна). Проте Максим Зеленський сказав, що цього року, з урахуванням статусу новостовореної команди, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації може оплачувати відрядження команди на виїзні матчі. Щодо співпраці міської і обласної влади, по підтримці футбольної команди МСК "Дніпро" (Черкаси) і виведенні її на більш вищий рівень, то Юрій Ботнар повідомив, що до структури муніципального спортивного клубу «Дніпро» входитиме Наглядова рада, до якої запросять перших осіб міста та області, депутатів усіх рівнів і також там можуть бути меценати і всі не байдужі до майбутнього футболу області.

 

Загалом пропонується прослухати виступи на презентації, де кожен із спікерів лаконічно розповів про своє бачення структури і розвитку МСК «Дніпро» (Черкаси):

Заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар

Заступник міського голови Черкас Ігор Коломоєць

Директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський

Головний тренер команди Євген Тарасенко