«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – «Черкаський Дніпро» (Черкаси) 2:1
Субота, 12 травня 2018, 20:38

081017 2

«Дніпряни», поступившисьу виїзному матчі, втратили навіть теоретичні шанси на збереження прописки в Першій лізі.

Для «Черкаського Дніпра» місія з порятунку команди в Першій лізі підійшла до кінця в Охтирці, а ось «Нафтовик» шанси на порятунок все ще зберігає, хоч і формальні.

У першому таймі очної зустрічі забивали господарі, у другому – гості. Спершу у «нафтовиків» відзначився Логінов, скориставшись невпевненими діями захисників «дніпрян» на початку гри. Не виключено, що грубої помилки допустив і лайнсмен, не помітивши офсайд у Олександра. Подвоїв перевагу Суханов, замкнувши фланговий навіс. Скоротити відставання в рахунку гостям допоміг Тарасенко, який традиційно прийшов на стандарт і з центру штрафного майданчика проштовхнув м'яч у рамку.

Черкащани будуть прощатися з дивізіоном (а, можливо, і з клубом як таким) домашнім поєдинком проти «Сум». «Нафтовиків» очікує битва за життя з «Колосом».

Охтирка. Стадіон «Нафтовик»

ua-football.com

 

«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – «Черкаський Дніпро» (Черкаси) 2:1

12 травня 2018р. 17-30. м. Охтирка. Стадіон «Нафтовик» 600 глядачів, температура +17.

Судді: Євген Петренко(Одеса), Сергій Старча (Київ), Володимир Коротін (Київ).

«Нафтовик-Укрнафта»: Кліщук, Васільєв, Логінов, Мироненко, Корж (Віксич, 90+1), Лапін, Кателін (Власюк, 90+5), Цюцюра, Скакун (Сачко, 60), Суханов (Яременко, 75), Антюх. Запасні: Данкович, Васильченко, Ляшенко. Тренер: В.Книш.

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Кошелюк, Тарасенко, Бурлін, Смірнов, Проневич (Чорний, 87), Тимофієнко, Зеленевич (Кошадзе 68), Качур (Бойко, 82), Сторчоус, Локтіонов. Запасні: Панченко, Резесідзе, Євдокимов. Тренер: І.Столовицький.

Голи: Логінов (9), Суханов (25) – Тарасенко (52).

Попередження: Антюх (34), Сачко (65), Кліщук (78) – Тарасенко (44), Проневич (68).