«Черкаський Дніпро» удесятьох не встояв перед «Колосом»
Неділя, 06 травня 2018, 19:24

260717 18

Чемпіонат України серед команд І ліги. 32 тур. «Колос» (Ковалівка) – «Черкаський Дніпро» (Черкаси) 1:0

 

Ковалівський «Колос» здобув неймовірно важку перемогу над «Черкаськими Дніпром», продовжуючи свою безпрограшну серію вже до п'яти зустрічей.

Головні події в поєдинку відбулися після перерви, а ключовим з них стало вилучення Захаревича, який отримав другу жовту за, здавалося б, невинний фол у центрі поля. Після цього тиск на ворота «дніпрян» досяг максимальної позначки і гол таки відбувся: Соломка пальнув з лінії штрафного в ціль. Що цікаво, після цього на полі почалося тільки найцікавіше. Двигун черкаських атак Локтіонов міг приносити гостям нічию, так само як і ковалівці могли збільшити перевагу в рахунку, але реалізація підвела одних та інших.

Черкащани залишаються у зоні вильоту і тепер зіграють з «Нафтовиком». «Колос», як і раніше, п'ятий, у нього по курсу – «Полтава».

 

«Колос» (Ковалівка) – «Черкаський Дніпро» (Черкаси) 1:0

Ковалівка. Стадіон «Колос»

Голи: Соломка 90+2

«Колос»: Яшков, Лисенко (Леонов, 67), Ільїн, Зозуля, Рябов (Мілько, 81), Бондаренко (Нехтій, 61), Масалов, Гавриш, Соломка, Поздєєв (Задоя 76), Максименко.

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Зеленевич (Тимофієнко, 53), Кошелюк, Сторчоус (Кошадзе, 65), Тарасенко, Євдокимов (Качур 82), Захаревич, Локтіонов, Смірнов (Резесідзе, 70), Проневич, Бурлін.

Попередження: Соломка 90+2 – Смірнов 9, Захаревич 61.

Вилучення: Захаревич 77 (друга жовта)

 

ua-football.com