"Славутич" зіграв ще два спаринги
Написав Administrator   
Четвер, 22 березня 2012, 22:01

 

Відразу два спаринги сьогодні провів черкаський «Славутич». Опонентами стали представники других ліг Росії та України.

В обох контрольних матчах футбольна удача була на боці суперників. Також відзначимо погану якість полів, що «стомилися» від значних навантажень.

«Славутич» Черкаси СКА Ростов-на-Дону Росія 1:1 (1:0)

 

Дата матчу – 22.03.2012 р.

м.Алушта. Стадіон «Спартак». Початок о 11 год.

«Славутич»: А.Лєнчінков, А.Книжник, О.Тарасенко, Є.Тарасенко, Д.Фаворов, О.Лобов, Т.Листопад, Є.Гуд, С.Таран, М.Сергійчук, В.Горкун. Тренер: О.Кирилюк.

 

Голи: О.Тарасенко (22) – (60 пен.).

 

Перший контрольний матч відбувся в Алушті на стадіоні «Спартак». Черкащани, маючи ігрову перевагу, перевершували росіян в швидкості та розвитку атаки.

У стартові хвилини поєдинку найреальніший шанс мав Михайло Сергійчук. Після навісу Антона Книжника з флангу, здавалося, Михайло головою в упор «розстріляє» ворота росіян, проте голкіпер ростовців, продемонструвавши дива реакції, перевів загрозу на кутовий. Рахунок у матчі був відкритий в середині першого тайму: на подачу з корнера Сергія Тарана відгукнувся Олег Тарасенко.

Відігралися армійці після перерви з одинадцятиметрового удару.

«Славутич» Черкаси – «Десна» Чернігів 0:1 (0:0)

 

Дата матчу – 22.03.2012 р.

с.Нижня Кутузівка. Початок о 16 год.

«Славутич»: О.Крупниченко, С.Грищук, В.Кобзістий, М.Лисоконь, Є.Трандафілов, О.Ніколайчук, О.Шуляк (В.Ткаченко, 60), Д.Кобіков, Р.Дацюк, Д.Кошелюк (Є.Колесник, 60),  А.Рябко.

Голи: (80).

У другому матчі ігрового дня суперником «Славутича» став один з його головних суперників в чемпіонаті, що відновиться в першу суботу квітня.

Незважаючи на те, що експериментальному складу славутчан протистояв бойовий склад «Десни», черкащани мали більше гольових нагод у контрольній грі.

Гарні нагоди відзначитися мали Дмитро Кощелюк та Анатолій Рябко. Особливо ефектним був удар Анатолія зі штрафного в обвід стінки – м’яч влучив у стійку воріт чернігівців.

За рівної гри черкащани наприкінці матчу пропустили прикрий гол. Бажанню відігратися завадив фінальний свисток арбітра матчу.

 

У телефонному режимі прес-службі ФК «Славутич» вдалося поспілкуватися з головним тренером команди – Олександром Іллічем Кирилюком.

 

–  Добрий вечір, Олександре Іллічу! Турбують Черкаси! Як проходить збір команди? Чи задоволені Ви побутом та умовами тренування на кримській землі?

–  Умовами базування та проживання команди в Алушті я задоволений. Вдалося провести ряд спарингів з гідними суперниками. Усе, що планувалося тренерським штабом, – виконано. Оцінку нашій роботі дасть старт весняної частини чемпіонату України.

–  Тренерський штаб визначився з кістяком команди?

– Кістяк команди визначений, але хто саме вийде 7-го квітня на поле Центрального стадіону в матчі проти хмельницького «Динамо» – покаже час. Загадувати та передбачувати – невдячна справа. Кожен з футболістів може претендувати на місце в стартовому складі.

З чим було повязане подовження перебування команди на південному узбережжі Криму ще на тиждень?

– Тут, у Криму, ми працюємо на ґрунтових полях, а тому повертатися в Черкаси і борсатися в болоті не було сенсу. Вдячні керівництву клубу за надану можливість додатково на тиждень подовжити навчально-тренувальний збір в Алушті.

–  Які ще контрольні матчі заплановано до початку офіційних змагань?

–  Завтра, 22-го березня, ФК «Славутич» проведе заключний спаринг на кримському зборі, а 25-го – вирушимо до Черкас. Ми маємо домовленість з кременчуцьким «Кремнем» провести перед стартом у другій лізі  останній контрольний матч.

 

fcslavutich