Вірні традиціям
Середа, 06 вересня 2017, 14:59

290817 ul1

В Україні ультрас-логотипи почали з'являтися на футболках професіональних клубів

 

В Україні ультрас-логотипи почали з'являтися на футболках професіональних клубів.

Цього сезону за ініціативи Сьомого сектору «Obolon Ultras / ФК «Оболонь Ультрас»на офіційній формі гравців з'явилися певні зміни. Низ номерів відтепер прикрашає маленький грифон, який є логотипом та талісманом клубу. А на комірець нанесені емблема ультрас-руху «Пивоварів» та гасло, яке найбільше відображає спільність між клубом та вболівальниками.

 

 060917 21

 

060917 22

 

В неділю 3-го вересня «Черкаський Дніпро» зіграв виїзну гру в Чернігові проти місцевої «Десни». На поле футболісти «Дніпра» вийшли у новій ігровій формі, яку за тиждень до того на власноруч зібрані кошти виготовили черкаські ультрас і подарували команді. З боку фанатів це був жест підтримки клубу, який перебуває у складній фінансовій ситуації. Проте, в цій грі керівництво вирішило заклеїти емблеми ультрас-руху, які по суті являються спонсором цієї екіпіровки, і традиційну емблему «Дніпра», яка служить черкаській команді більше 10 років. Причому, це було зроблено без жодного узгодження з самими вболівальниками.

040917 1

 

Коментар ГО «Ультрас Черкаси»: «Як виявилось наш ультрас-рух не був першим з ініціативою нанесення власної емблеми на форму футбольного клубу. Проте керівництво нашого клубу стало першим, хто таку емблему нагло без узгодження заклеїло.

ФК «Оболонь» спокійно грає у формі з емблемою ультрас і не має ніяких надуманих проблем з регламентом. Та навіть якщо і були б якісь питання, то керівництво, яке поважає своїх вболівальників, зробило б усе, щоб позитивно вирішити такі питання.

Цікаво, як би відреагував спонсор футбольного клубу, який виділив кошти на придбання екіпіровки, якщо б його логотип на формі заклеїли?