Уточнення від ФК «Черкаський Дніпро»
Понеділок, 04 вересня 2017, 20:08

040917 77

Прес-служба футбольного клубу «Черкаський Дніпро» дала коментар щодо звернення ГО «Ультрас Черкаси»

 

1. Емблема «Дніпра» була заклеєна, так як запропонована емблема  ГО «Ультрас Черкаси» не зареєстрована державним органом – Державною сaлужбою інтелектуальної власності «Укрпатент». Заклеєна діючим логотипом «Футбольного клубу «Черкаський Дніпро» (чинне свідоцтво опубліковано 13.05.2016 року, бюлетень №9).

  1. 2.  Емблема Ультрас руху на рукаві футболок також не зареєстрована. Подібна реклама на формі забороняється згідно регламенту та методичних рекомендацiй Федерації футболу України.

Рішення про заклеювання було прийнято для того, щоб зіграти матч в Чернігові в екіпіровці подарованій ГО «Ультрас Черкаси», пiсля вiдповiдних зауважень зроблених комiтетом ФФУ.

3. Кожна команда, поважаюча своїх фанатів, повинна оновлювати екіпіровку напередодні сезону. Тому конкурс оголошено з метою розробки ескізу форми за участю  ГО «Ультрас Черкаси» та широкого кола фанатів до 2-ої половини сезону 2017/2018 рр. Таким чином можливо було б покласти край дискусіям на цю тему.

4. Станом на 4 вересня 2017 року футбольний клуб не має заборгованості по виплаті заробітної плати перед футболістами та співробітниками. Адміністрація клубу веде мову про підвищення заробітної плати і встановлення призового фонду за перемоги.

5. Формат управління клубом. Він визначається загальними зборами засновників та інвесторами клубу. Корпорація є засновником і головним інвестором футбольного клубу. Президент Корпорації Лашкул В.Г. ще 20 лютого 2017 року заявив про готовність подарувати цю «іграшку» Черкаській міській раді або новому власнику, який веде бізнес і заробляє кошти, користуючись можливостями Черкас або Черкаської області. ГО «Ультрас Черкаси» не має статусу засновника або інвестора клубу.

6. Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» ще 22 листопада 2016 року ініціював створення муніципального футбольного клубу і всіляко підтримує подібні наміри та реально сприяє збереженню команди у складі Першої ліги ПФЛ України.

Прес-служба Футбольного клубу «Черкаський Дніпро»