Олександр Ковпак: «Можливо, моя подальша доля проясниться в найближчі тиждень-два»
Понеділок, 26 червня 2017, 20:37

260617 7

В інтерв’ю zbirna.com Олександр Ковпак розповів про варіанти продовження своєї футбольної кар'єри

 

– Контракт з «Черкаським Дніпром» після закінчення сезону був розірваний за обопільною згодою. Зараз я відпочиваю з сім'єю і підтримую фізичну форму самостійно. Можливо, моя подальша доля проясниться в найближчі тиждень-два. За великим рахунком, мені поки не хочеться говорити про цей період кар'єри. Просто для себе вирішив, що потрібно рухатися далі.

 

– Чому ви в 2016 році покинули «Ворсклу»?

– У мене закінчився контракт. У той же час відбулася відверта розмова з головним тренером команди Василем Сачко. Це дорогого коштує, коли наставник чесно каже, що на тебе не розраховує. Ми потиснули один одному руки, і на цьому моя історія з «Ворсклою» закінчилася. Хоча, якщо чесно, їхати не хотілося, оскільки ми з дружиною вирішили жити в Полтаві. Але що поробиш – така футбольна доля.

 

– У 34 роки про завершення кар'єри замислюєтеся?

– Буває, звичайно, думки з цього приводу відвідують. Однак за бажанням, станом здоров'я, фізичним кондиціям (а тим більше – з огляду на нинішній рівень Прем'єр-ліги) відчуваю, що пару-трійку років можна було б виступати і при цьому не бути тягарем для команди. Сім'я мене в цьому питанні підтримує, тому я не можу підвести своїх близьких.

 

– Варіанти з Першою лігою теж розглядаються?

– Чому ні? Хочеться, щоб колектив був з високими завданнями – або хоча б ближче до дому, тобто до Полтави.