Перша перемога «Славутича» у Криму
Написав Administrator   
Неділя, 11 березня 2012, 10:40

hi_res_sdfdfgdt45656546344365645678709occer_ball   Черкаський «Славутича» провів свій перший спаринг навчально-тренувального збору на південному узбережжі Криму. Суперником нашої команди став представник першої ліги – охтирський «Нафтовик-Укрнафта». Контрольний матч відбувся в селищі Нижня Кутузівка, що знаходиться за п'ять кілометрів від Алушти, де базуються славутчани.

   Першолігова команда у звітному поєдинку спробувала грати першим номером, але черкащани за рахунок пресингу на чужій половині поля вирівняли хід матчу. Рахунок у грі було відкрито на 39-іх хвилині після розіграшу штрафного. Передачу капітана славутчан Євгена Гуда на дальній штанзі ногою замкнув Тарасенко-старший.

   Після перерви тренерський штаб «Нафтовика-Укрнафти» посилив склад команди шістьма футболістами основного складу. Проте представник другої ліги не поступився своєму опоненту ні в силовій ні в тактичній боротьбі. Відзначимо удар головою Олега Тарасенка та не реалізацію виходів один в один у Сергія Тарана і Михайла Сергійчука.

   Відігралися охтирчани в середині другого тайму: розрізна передача стала несподіванкою для центральних захисників «Славутича», але не для Сергій Мотуза, який вирішив ігровий епізод на свою користь. На жаль, гра в окремих фрагментах носила нервовий та грубий характер з боку охтирчан, які назбирали букет з чотирьох попереджень та вилучення (з правом заміни).

   Черкащани на провокації суперника відповіли переможним голом. На останній хвилині матчу, під час прострільної передачі Михайла Сергійчука, захисник «Нафтовика-Укрнафти» Леонід Бояринцев зрізав м’яча у власні ворота.

   Наступний поєдинок на кримській землі черкаський «Славутич» проведе вже завтра, 11-го березня. Другий склад славутчан зіграє з командою донецької Академії «Шахтар» U-18. Також на 14-те число запланований спаринг проти ФК «Полтави».

 

«Славутич»: Ю.Кисилиця, А.Книжник, Є.Тарасенко, О.Тарасенко, Д.Фаворов, Т.Листопад (В.Ткаченко, 78), Д.Атаманюк (О.Лобов, 60), С.Таран (Д.Кошелюк, 67), Є.Гуд, М.Сергійчук, В.Горкун (Р.Дацюк, 78). Тренер: О.Кирилюк.

Голи: Є.Тарасенко (39), Л.Бояринцев (90 автогол) – С.Мотуз (69).

Результат: «Славутич» Черкаси – «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка  2:1 (1:0)

 

 

 

 fcslavutich.ck.ua