Знайомство зблизька: Євген Колесник
Написав Administrator   
Середа, 07 березня 2012, 07:54

6da203c29a90049729cxfdfrte5t5454trg6c160958357870   Пропонуємо вашій увазі чергове знайомство з одним із новачків «Славутича» Євгеном Колесником, випускником футбольної школи київського «Динамо».

   Для новачка «Славутича» Євгена Колесника цього року знаковою стала товариська зустріч тепер вже його попереднього клубу ПФК «Олександрія» (дублюючий склад) проти черкаської команди. Після того поєдинку, який був зіграний 10 лютого півзахисник отримав запрошення від головного тренера славутчан Олександра Кирилюка приїхати до його команди на перегляд. Порадившись з тренерами олександрійського клубу Євген згодився на пропозицію черкащан. Було вирішено, що прийшов час заявити про себе на повну силу у грі за дорослу команду. 

   Напевне, нову сторінку у своїй спортивній історії випускник школи київського «Динамо» перегорнув 12 лютого цього року. Того дня Євген дебютував у складі черкаської команди і зіграв на полі весь матч проти ФК «Кремінь». Свою успішну гру півзахисник підтвердив двома забитими голами. Проведений на високому рівні навчально-тренувальний збір дав можливість гравцю підписати повноцінний контракт з професіональним клубом.

    Хоч футболісту нещодавно виповнився 21 рік у футболі він вже 14 років. Коли Євгену виповнилося сім, його батько – палкий футбольний уболівальник, запитав чи не бажає син займатися футболом. Той відповів згодою, тому що й сам, незважаючи на дитячий вік, мріяв стати футболістом.

   Десять років навчання у футбольній школі київського «Динамо» промайнули досить швидко. Після її закінчення Євген Колесник за рекомендацією директора дитячо-юнацької школи «Аметист», який добре знав гравця по іграх у ДЮФЛУ, поїхав до Олександрії. Так у професіональній кар’єрі футболіста почався «кіровоградський» етап, який з невеликою перервою тривав майже чотири з половиною роки, поки не відбувся переїзд до Черкас.

У своїй новій команді корінному киянину дуже сподобалось. Гравець відзначив доволі дружній колектив черкаської команди. На запитання – чи знає він, що за місце в основному складі йому потрібно витримати серйозну конкуренцію – Євген спокійно відповів: «Це, мабуть, добре, що є конкуренція – це своєрідний поштовх до професіонального росту будь-якого футболіста».

   Новачок «Славутича» зізнається, що захоплюється грою  плеймейкера «Барселони» Хаві Ернандеса. Із зарубіжних клубів уважно слідкує за виступами все тієї ж «Барси» та англійського «Арсенала». Із український клубів – є фаном київського «Динамо» і нещодавно, як зазначив футболіст, поповнив ряди уболівальників черкаського «Славутича».

 

 

 

Досьє:

Колесник Євген

Народився 13 січня 1990 року у м.Києві.

Вихованець «Динамо» Київ.

Перші тренери – Леонідов О. /Островський О.

Півзахисник.

2007/08 рр. 1 ліга ПФК «Олександрія» 1-0

2008/09 рр. 2 ліга «Зірка» Кіровоград (І коло) 16-0 + 1-1 Кубок

2009/10 рр. 1 ліга ПФК «Олександрія» 18-2 та ПФК «Олександрія-2» 4-0 Кубок Ліги

2010/11 рр. 1 ліга ПФК «Олександрія» (І коло) 2-0 та дубль ПФК «Севастополь» (ІІ коло) 10-1

2011/12 рр. дубль ПФК «Олександрія» (І коло) 16-1

 

fcslavutich.ck.ua