Чергова перемога «Славутича»
Написав Administrator   
Четвер, 01 березня 2012, 07:42

147844_myach_futbol_setka_sport_4dfgdfg200x2793_www.GdeFon.ru   Черкаський футбольний клуб «Славутич» привіз додому чергову перемогу – цього разу вже над Вінницею.

   Звітний контрольний матч пройшов під знаком  позиційної боротьби. Відчувалося, що обидві команди на даний момент у своєму підготовчому періоді роблять ставку на фізичні навантаження.

   У першому таймі суперники створили незначну кількість гольових моментів. По перерві ігрова ініціатива перейшла до господарів поля, але черкащани ситуацію на футбольному полі досить швидко вирівняли, а заміни, проведені тренерським штабом «Славутича», посилили тиск на ворота вінничан.

   На 70-ій хвилини Євген Гуд не зміг реалізувати вихід один на один. Вирішальний гол було забито за п’ять хвилин до завершення поєдинку. Завершальну «крапку» в багатоходовій комбінації поставив півзахисник Олександр Ніколайчук. Помилка захисника першолігової «Ниви» дозволила Олександру без перешкод розстріляти ворота своїх колишніх одноклубників.

   Заключний спаринг на черговому навчально-тренувальному зборі «Славутич» проведе у неділю, 4 березня, проти «Гірника-спорт» з Комсомольська.

 

Результат: «Нива» Вінниця – «Славутич» Черкаси 0:1

«Славутич»: Ю.Кисилиця (О.Крупниченко, 46), А.Книжник О.Тарасенко, Є.Тарасенко, Д.Фаворов (М.Лисоконь, 56), Т.Листопад (Д.Кошелюк, 83), Є.Гуд, Д.Атаманюк (О.Ніколайчук, 72), М.Сергійчук, С.Таран (Р.Дацюк, 70), В.Горкун (Рябко, 80). Тренер: О.Кирилюк.

Гол: О.Ніколайчук (85).

 

 

 

fcslavutich.ck.ua